Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıkladı.

TFF'NİN RESMİ İNTERNET SİTESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 11.01.2024 tarih ve 41 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

Trabzonspor A.Ş.'nin, 06.01.2024 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü–Trabzonspor A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 140.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN 407 numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişleri engellendi.

Küçük İşletmeler için SEO Stratejileri Küçük İşletmeler için SEO Stratejileri

Ayrıca aynı maçta MKE Ankaragücü Kulübü teknik sorumlusu Emre Belözoğlu'nun, 06.01.2024 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü–Trabzonspor A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, müsabaka sonrası basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarında yer alan sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 39.000.-TL PARA CEZASI ile. cezalandırıldı. 

Editör: Haber TS