Samsung Galaxy A54 kamera ve pil özellikleri belli oldu. Cihazın önceki modeline göre yükseltmeler içerdiği açıklandı. İşte Galaxy A54 özellikleri!

SAMSUNG GALAXY A54 ÖZELLİKLERİ NETLEŞİYOR

Bu haftanın başlarında, Güney Koreli teknoloji devinin Samsung Galaxy M54 adlı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığına dair haberler ortaya çıktı. Snapdragon 888 işlemcili bu cihazın ardından yeni bir model daha göründü.

Şimdi, yaklaşmakta olan Samsung Galaxy A54 akıllı telefonla ilgili ayrıntıları bildiren bir haber sızdı. Galaxy A serisi, markanın en çok satılan akıllı telefonlarını içeriyor. Bu sebeple uygun fiyatlı yeni bir Samsung akıllı telefon daha geliyor olması, kullanıcıları heyecanlandırdı. Öyleyse, Galaxy A54'ün bize neler sunabileceğine bir bakalım.

İşte, Samsung Galaxy A54 fiyat ve özellikleri hakkında ilk detaylar...

Sızıntıya göre Galaxy A54'ün pilinde ve kameralarında mevcut nesile kıyasla bazı değişiklikler olacak. A54, bir önceki nesli olan A53'teki 4.860 mAh'lık pil yerine 4.905 mAh değerinde bir pile sahip olacak. Hatta bu pilin 5.100 mAh kapasitesine kadar çıkması bekleniyor.

Galaxy A54'ün kamerası da büyük merak konusu. Cihazın 50 megapiksellik ana kameraya sahip olduğu söyleniyor. 50MP kameraya 8MP ultra geniş açılı ve 5MP makro sensörler eşlik edecek. Ayrıca derinlik sensörü olmayacak.

Şimdilik cihazın işlemcisi ve ekran detayları belli değil. Bir önceki nesli olan Galaxy A53’ün özelliklerine bakalım ve buradan ipuçları çıkaralım…

Samsung Galaxy A53 5G, 6,5 inç FHD+ SuperAMOLED Infinity-O ekrana sahip. 120Hz yenileme hızına, 800 nit parlaklığa ve Eye Comfort Shield uyumluluğuna sahiptir. Akıllı telefon, 8 GB'a kadar RAM ve 256 GB dahili depolamaya sahip 5nm Exynos 1280 işlemcilidir.

8GB'a kadar sanal RAM desteği sunan akıllı telefonda 25 Watt hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh pil barınmaktadır. Arkada 64MP ana kamera, 12MP ultra geniş lens, 5MP derinlik sensörü ve 5MP makro lens içeren dört kameralı bir kurulum bulunuyor. Ön tarafta ise 32MP selfie kamerası yer alıyor.