Hindistan'da çok ilgi gören akıllı telefon Samsung Galaxy M20 modeli Türkiye'de ön sipariş ile satışa sunuldu. Türkiye'de satışa sunulan modelin ilk 1.000 kişi için belirli hediyeler ve belirli tarihe kadar alanlar için 250 TL hediye çeki verilecek olduğu açıklandı. Samsung Galaxy M20 modelinin fiyatının 1.799 TL olması ve 250 TL hediye çeki verilecek olması ise Türkiye'de cihazın düşük fiyatlı modeller arasında tutulması bekleniyor. Cihazın, renkli tasarıma sahip olması ve V şeklinde ön kameranın ekran ile birleşik olması alışıldık tasarımların dışında kalıyor.

250 TL hediye çeki

Samsung Galaxy M20 modelini belirli tarihlerde N11 ve Hepsiburada'da Samsung Türkiye satıcısından satın alanlara alt limitsiz 250 TL hediye çeki verilecek. Cihazı satın alan ilk 1.000 kişiye Dijitürk paketi verilecek ve ilk 1.000 kişiden sonra Samsung Galaxy M20 modelini internet üzerinden satın alanlara ise sadece 250 TL hediye çeki verilecek.

Samsung Galaxy M20 modelinin mağazalarda ne zaman satılacak olduğu ise internet satışlarının ardından cihazın ön sipariş döneminin bitmesi ile mağazalarda satışa sunulması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim