Şerit testereler, son dönemlerde yoğun olarak kullanılan bir testere modelidir. Gelişmiş testerelere nazaran daha düşük bir kalibreye sahip olsa da günümüzde birçok kişi tarafından hala kullanılmaktadır. Bunun sebebi ise plastik, çelik, alüminyum ve bunun gibi birçok malzemenin kesimini rahatlıkla yapabiliyor olmasıdır. Son derece özel bir kesim aracı olan şerit testere, dikey bir kesme bıçağına sahiptir ve malzemelerin doğru kesilerek hızlıca tamamlanmasını sağlar. Bu kapsamda sizler de kendi işleriniz için şerit testere modellerini seçebilir ve işlemlerinizi kısa süre içerisinde tamamlayabilirsiniz.

Son derece yüksek bir performans niteliğine sahip olan bu testereler, boruların, profillerin ve yapı çeliklerinin de belirli bir açı ile kesilmesine olanak tanımaktadır. Bu açı ise 6 derecelik bir açıdır. Testere içerisinde yer alan kesme hızı ve kesme derinliği, kullanıcılar tarafından ayarlanabilme özelliğine sahiptir. Bu sayede malzemelerin kesimi sırasında oluşan hasarlar da minimum seviyeye indirgenebilir. Bununla beraber, kesim sırasındaki kayıplarda da büyük bir düşüş görülecek ve büyük bir tasarruf sağlanacaktır.

Şerit Testere ile yapılan kesim işlemleri, genel olarak mükemmel sonuçların verilmesi istenen işlemlerdir. Şerit testerede yer alan titreşim miktarının düşürülmesi özelliği, sonuçların da mükemmel bir düzeyde olabilmesini sağlar. Bu özellik sayesinde çok daha pürüzsüz ve kaliteli kesimler yapabilirsiniz. Bunun yanında, kesin kesimler yapma imkânını da sizlere sunulmuş olacaktır. Hemen şerit testereleri edinin ve çalışma alanınızdaki bu avantajlı işlemlere sizler de erişin.

Editör: Ersin Tanitim