Trabzonspor altyapısının başarılı forvet oyuncusu Sertan her geçen gün kendini geliştirerek izleyenleri kendine hayran bırakıyor.Trabzonspor u21 takımında forma giyen Sertan çıktığı 74 maçta 50 gole imza attı.Trabzonspor'a Bayburt Grup Özel İdare'den transfer olan genç yetenek bordo mavili taraftara gelecek adına umut veriyor.

Genç yaşında Trabzonspor'a transfer oldun ve şehir değiştirmek zorunda kaldın bu seni nasıl etkiledi?

Trabzon şehrini gerçekten kısa süre içinde benimsedim ve alıştım ama aile özlemi biraz zor oluyor.Gençliğimin en güzel yıllarında ailemden uzak yaşıyorum ama Trabzonspor'da ve Trabzon'da olduğum için mutluyum.

Geçen sezon gösterdiğin performansı nasıl değerlendiriyorsun?

Geçtiğimiz sezon benim adıma güzel geçti diyebilirim ama daha fazlasını da yapabilirdim.Trabzonspor kariyerimde 74 maça çıkıp 50 gole imza attım.Sürekli kendimi geliştirerek bu takıma faydalı olmak istiyorum.

Senin için Trabzonspor ne ifade ediyor?

Bu gerçekten tarif edilemez bir duygu dilerim bu hayali kuran herkes hayallerine kavuşur.Trabzonspor benim için anlatılmaz yaşanır.

Forvet oyuncusu olarak örnek aldığın birisi var mı?

Liverpool forması giyen Roberto Firmino'yu örnek alıyorum.Onun gibi olmak için sürekli çalışıyorum.

Futbol adına bir pişmanlığın var mı?

Buna kesinlikle hayır diyorum.Futbol adına pişmanlığım olamaz çünkü ben gerçekten futbol için doğdum ve futbol topuyla büyüdüm.

Forvet oyuncusu olmak senin için ne ifade ediyor?

Forvet oynadığım için mutluyum tabi gol attığım ve takımıma fayda sağladığım zamanlar daha çok oluyorum.

Futbolcu olmanın kolay ve zor yanları nelerdir?

Futbolcu olmanın kolay yanları kişiye göre değişebilir ama sürekli kendini hazır tutmak zorundasın ve sürekli rekabet içinde olmayı bilmen gerekiyor.Futbolcu için motivasyon ve kondisyon çok önemli.

Senin hedeflerin nelerdir ve bu hedeflerine ne kadar yaklaştın?

Hedefler zordur ama asla imkansız değildir bunun bilincinde kendimi sürekli geliştiriyorum.Hedeflerime ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacım var.

Futbolcu olarak Trabzon şehrinde tesis sıkıntısı olduğunu düşünüyor musun?

Trabzon şehrinde imkanlar oldukça iyi ve bence bir sıkıntı yok.Trabzon taraftarının futbola bakış açısı gerçekten onları öne çıkarıyor.Burada herkes futbolla yatıp futbolla kalkıyor.

www.haberts.com/Çağrı AKTAŞ

Editör: TE Bilişim