TFF 2.ligde bu akşam oynanan Amedspor Bursapor maçında yaşanan olaylar maça damga vurdu. Günlerdir Bursaspor kulübünün maçın canlı yayınlanması ısrarına rağmen TFF'nin adım atmaması ve özelliklede Amedspor kulübünün bunu istememesi sebebiyle Bursaspor'un girişimleri sonuçsuz kaldı. 

Günlerdir maçın sıkıntılı geçeceği konuşulurken bu akşam oynanan maç bunu fazlasıyla doğruladı. 

Daha hemen maçın başında Bursasporlu oyuncuların ısınmaya çıkmak istemesi üzerine saha yabancı maddelerle doldu. Amedspor taraftarları ellerine ne geçtiyse Bursasporlu oyuncuların üzerine attı. Polisin özel güvenlik önlemleri eşliğinde Bursasporlu oyuncular soyunma odasına giderken, Amedsporlu taraftarlar sahaya yabancı madde atmaya devam etti. Ayrıca yayınlanan görüntülerde birçok taraftarında sahaya atladığı görüldü.

ATATÜRK PARKARTINA HAYIR PKK PAÇAVRASINA EVET

Öte yandan Bursapor taraftarının maç öncesinde deplasman tarafına asmak istediği Atatürk'ün askerleriyiz yazılı pankart siyesi içerikli olduğu gerekçesiyle stadyuma alınmazken, Amedspor taraftarının ellerinde onlarca terör örgütüne ait paçavraların olduğu görüldü. 

Onca güvenlik önlemi alınmasına rağmen bu paçavraların stadyuma nasıl sokulduğu merak konusu oldu. Öte yandan yaşananlar sosyal medyada gündem olurken futbolseverle, bu işte kimin parmağı varsa görevinden uzaklaştırılması için İçişleri bakanlığına çağrıda bulundu. Buna ilave olarak futbolseverler sosyal medyada başlattıkları kampanyada Amedspor'un kapatılması için TFF'ye çağrıda bulundu.

 Maça dair bazı paylaşımlar şu şekilde; 

'Bu ne kardeşim burası stadyum mu yoksa PKK kampı mı belli değil?'

'PKK'nın saha uzantısı Amedspor kesinlikle kapatılmalı'

'Terörist her yerde teröristtir ister saha da olsun ister dağda.'