Uzun yıllardır devam eden ancak son yıllarda oldukça popüler olan villa tatili ya da tatil konutları artık tatil severler için bir tatil alternatifi olmaktan çıkarak doğrudan tatil tercihi haline geldi.

Son zamanlarda otellere alternatif olarak görülen tatil amaçlı kiralık villa seçenekleri gerek ülkemiz Türkiye’de gerekse yurt dışındaki diğer milletlerde de popüler tatil seçenekleri arasında yer alıyor.

Ülkemizde ve dünyada özellikle covid-19 pandemi döneminde adından sıklıkça söz ettiren tatil villaları bu günlerde tatilciler için alternatif olmaktan çıkarak doğrudan tatil seçeneği haline geldi.



Bir dönem otel ve tatil köyü tatillerine alternatif olarak gösterilen pandemi etkisiyle izole ve temassız tatil şekli olarak benimsenen tatil metodu artık dünya genelinde doğrudan tatil seçenekleri arasında yer alıyor. Özel havuzlu villalara alternatif olarak yazlık ve kışlık bungalovlar ve tatil konutları da oldukça popüler tatil seçenekleri arasında girdi.

Villa Tatili Severler Tatil Türünü Benimsedi!

Tatil deneyimleri için tamamen tatil amaçlı dizayn edilmiş villaları seçen tatil severler bir sonraki tatillerini planlarlarken önceki villa deneyimlerinden yola çıkarak kendilerine yeni seçenekler belirliyorlar. Bir önceki villa kiralama tercihinde Muğla Fethiye’de sessiz sakin bir havuzlu villada tatilini geçiren arkadaş grubu bir sonraki tatil planında aynı bölgede hem sakin hem de eğlence yerlerine yakın bir tatil konutu seçerek yeni deneyimler kazanıyor.


Deneyimlerini  her villa tatillerinde farklılaştıran villa tatili severler artık daha bilinçli ve daha profesyonel olarak villa tatili planlamalarını yapabiliyor. Her geçen yıl büyüyen konaklama sayısı ile villa tatili tatil severler tarafından benimsenmiş görünüyor.

Her Geçen Sene Yeni Bölgeler Yeni Tatil Konutları

Villapaketi.com tatil konutu ve villa kiralama acentesi 2019 yılından bu yana hızla büyüyen portföyü ile ülkemizdeki her bölgede genişletmeyi ve misafirlerimize her tatil deneyiminde yepyeni seçenekler sunabilmeyi kendine ilke edinen bir platform, web sitesi. 1500+den fazla kiralık villa için rezervasyon kabul eden site bu yaz aylarına kadar listelenen villa ve tatil konutu sayısının 2000’i geçmesini planladıklarını belirtiyor. Kurulduğu günden şu ana kadar 7600 den fazla aileye villa tatili rezervasyonları ve misafirlerinin villa tatilleri anındaki hizmetleri sunan web sitesi misafirleri işletmeden oldukça memnun.

Her Bütçeye ve Her Tatil Tercihine Uygun Kiralık Villa Seçeneği

Villa Paketi web sitesi villapaketi.com ‘da minimum 3 gün, 5 gün ve haftalık kiralanabilen villalar mevcut. Her bütçeye uygun bir seçenek var. Tatil tercihini villa tatiline çeviren misafirler tatil seçeneklerine göre villa filtrelemesi yapabiliyorlar. Balayı tatili için balayına özel villalar, mahremiyete saygı duyan havuzu dışarıdan görünmeyen korunaklı muhafazakâr tatil konutları, geniş aileler için çok odalı villalar, yüksek konforlu lüks villalar, uygun bütçeli ekonomik villalar, deniz manzaralı veya doğa içerisinde villalar, jakuzili, saunalı, sinema odalı, langırt, bilordo ve hatta hamam olan villa seçenekleri bile mevcut. Buna ek olarak bir çok villa seçeneğini barındıran web sitesinde rezervasyon işlemlerinizi toplam rezervasyon tutarının %20 sini rezervasyon anında ödeyerek rezervasyon yapabiliyorsunuz. Kalan ödemeyi villa girişinde yapabiliyorsunuz. Villapaketi.com sitesinde rezervasyon işlemlerinizi tamamlamak birkaç dakikanızı alacak kadar hızlı.

Rezervasyonların mücbir bir sebep ile iptal edilmesi durumunda %100 para iadesi imkanı sağlayan villapaketi.com önce misafir ilkesiyle hizmet veriyor.