Türk Hava Yolları yeni bir kampanya haberi ile gündemde. THY ucuz bilet kampanyası nedir, hangi uçuşlar için geçerli? İşte detaylar!

THY UCUZ BİLET KAMPANYASI DETAYLARI

Uçak ile seyahat etmeyi tercih eden vatandaşlar sezonluk kampanyaları araştırmaya devam ediyor. Türkiye'nin en büyük havayolu şirketi Türk Hava Yolları yeni bir kampanya ile gündemde. Sosyal medyada kullanıcılar THY kampanya haberini görür görmez, detayları merak etmeye başladı. Peki, THY bilet fiyatlarında indirim mi yaptı? Hangi tarihlerde, hangi uçuşlar için indirimli fiyatlar geçerli? İşte, THY ucuz bilet kampanyasının detayları!

6-7 Aralık 2022 tarihlerinde (bugün-Salı ve yarın-Çarşamba) geçerli olan THY ucuz bilet kampanyası, yurt içi uçuşlarında geçerli olacak. THY bilet fiyatları bugün ve yarın yurt içinde uçuş yapacak müşteriler için 399 liraya kadar düşüyor. İndirimli yurt içi uçak biletleri, bugün ve yarın alınabilecek ve 26 Nisan 2023-14 Haziran 2023 tarihleri arasında kullanılabilecek.

İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı olmak şartıyla; kampanyalı biletler yurt içi, direkt, tek yön ve Ekonomi kabin uçuşları kapsayacak. Yurt içi 399 liralık biletler Nisan ve Haziran 2023 döneminde kullanılabilecek.

THY kampanyası şu uçuşlarda geçerli olmayacak:

Sabiha Gökçen Havalimanına yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında, KKTC uçuşlarında.

THY ucuz bilet kampanyasına göre; 90 bin koltuk için indirimli bilet fiyatları uçuş sınıfına göre şöyle olacak;

EcoFly 399 TL

ExtraFly 519 TL

PrimeFly 549 TL

Editör: Didem Bektaş