Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar ilçesine bağlı Toklu Mahallesi’nde yenileme çalışmaları süren semt sahasında incelemelerde bulundu.
Başkan Genç’e belediye yetkilileri ile Toklu Mahallesi Muhtarı Miraç Özcan Çağlar da eşlik etti.
İLK ÇİMİ BAŞKAN GENÇ SERDİ
Yenileme çalışmalarında önemli bir aşamaya gelinen sahada ilk çim serimini Ahmet Metin Genç yaptı.
Genç, Trabzon’un spor kimliğine uygun şekilde gençlerin daha iyi şartlarda spor yapabilmesi için şehir genelinde çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
Başkan Genç:
“Göreve geldiğimiz günden itibaren spor şehri Trabzon’umuzda tüm branşlarda olduğu gibi futbolda da gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmeleri, antrenmanlarını gerçekleştirebilmeleri için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Bugün Toklu mahallemizdeyiz. Buradaki sahamızın tamamını yeniledik. Soyunma odalarımızı, kabinlerimizi ve 6 adet duş alanımızı modern standartlara uygun hale getirdik. Sahanın zeminini ve tüm müştemilatını yenileyerek bugün ilk çimini serdik. Şehrimize ve gençlerimize hayırlı olsun”
ifadelerini kullandı.
SOYUNMA ODALARI VE DUŞ ALANLARI YENİLENDİ
Çalışmalar kapsamında sahanın zemininin yanı sıra tesis içerisindeki kullanım alanları da yenilendi.
Soyunma odaları, kabinler ve 6 duş alanı modern standartlara uygun hale getirildi. Tesisin müştemilatında da kapsamlı iyileştirmeler yapıldı.
YENİ SAHALAR HİZMETE AÇILACAK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin farklı bölgelerde de saha yenileme çalışmaları yürüttüğünü belirten Başkan Genç, Gençlerbirliği sahasındaki çalışmaların tamamlandığını söyledi.
Gündoğdu sahasındaki çalışmaların ise devam ettiğini belirten Genç, bu çalışmaların ardından bölgede bulunan diğer sahanın da modernize edileceğini ifade etti.
AMATÖR SPORA DESTEK
Başkan Genç, amatör spor kulüplerinin saha ihtiyacının karşılanmasına önem verdiklerini belirtti.
Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile koordinasyon içinde çalıştıklarını ifade eden Genç, gençlerin modern tesislerde antrenman ve müsabaka yapmasını hedeflediklerini söyledi.








