Trabzon İYİ Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhammet Erkan, hayvanlarla ilgili vaatlerini açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerine yaklaştığımız şu günlerde siyasi partiler belediye başkan adayları ile birlikte çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Trabzon'dan aday olan bir isim de İYİ Parti'den Muhammet Erkan oldu. Trabzon çocuğu olan Erkan, 1973'te Vakfıkebir'de dünyaya geldi. Tıp eğitimi alarak Doktor oldu. Estetik Plastik Cerrahi uzmanı olarak görev yaptı.

Trabzon Türk Ocağı Yönetiminde bulundu. Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisinde il başkan yardımcılığı görevinde bulundu. İYİ Parti kurucuları arasında yer alarak İl başkan yardımcılığı, Ortahisar ilçe başkanlığı görevlerinde bulundu.

Bu kez de yerel seçimlere aday gösterildi. İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Erkan, seçmenlere yeni bir projesini daha duyurdu.

Erkan, Trabzon’a hayvan oteli ve buzağı bakım evi kuracaklarını açıkladı.

Trabzon Seçim Sonuçları Canlı: Ahmet Metin Genç mi, Hasan Süha Saral mı? Trabzon Seçim Sonuçları Canlı: Ahmet Metin Genç mi, Hasan Süha Saral mı?

Erkan daha önce de TARIM AŞ.’yi kuracaklarını duyurmuştu. Buzağı bakım evinde doğan buzağılar bakılacak ve hayvan üreticilerine uygun fiyatlarla verilecek. Hayvancılığı destekleyen bu projeyle birlikte inek alan vatandaşlar mevsimler arası hayvanlarını buraya bırakıp baharda tekrar geri alabilecek.