İYİ Parti Trabzon’da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirdi. İşte, etkinliğin katılımcıları ve önemli detaylar...

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel ve diğer partililerin katılımıyla gerçekleşen Trabzon İyi Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına yoğun ilgi gösterildi.

Bayramın son günü gerçekleşen seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuşan Yüksel, "İktidarın sonu geldi. Türkiye'ye yepyeni bir güneş doğuyor. İYİ Parti iktidara yürüyor" dedi.

Trabzon İYİ Parti İl Başkanı Fatma Başkan, "Sorun değil çözüm üreten, kutuplaştıran değil birleştiren bir iktidar olacağız. Milletimiz iş, aş, umut, adalet arıyor. Hiç merak edilmesin. 15 Mayıs'ta bayramı yaşayacağız" dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın, “Trabzon için proje ve hizmet üretemeyen iktidar ve yandaşları, maalesef dedikodu iftiradan medet ummaya başlamışlar. Millet İttifakı’nı terör örgütü ile ilişkilendirme gafletinde bulunuyorlar. İYİ Parti’ye bu iftiralar bulaşmaz, bunu onlar da biliyor. Biz, PKK, FETÖ, HİZBULLAH ve her türlü terör örgütünün ve destekçilerinin karşısındayız” dedi.

Bayramın son günü Kireçhane Köy Pazarını da gezen Yavuz Aydın, "Cumhuriyetimiz, özgür, konuşan, çalışan ve üreten kadınlarla daha da ileriye gidecek. Kurdukları ittifaklarda kadınları kısıtlayanlara inat, bu duruma son vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Didem Bektaş