AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Meryem Sürmen, seçim çalışmaları kapsamında kadın ve gençlere yönelik anlamlı bir konuşma yaptı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Meryem Sürmen, 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçilerek Ankara'ya gidececeğine inandığını dile getirdi. Kadınlar ve gençlere yönelik anlamlı konuşmasıyla günün manşetleri arasında yer aldı.

MERYEM SÜRMEN: "KADINLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN SESİ OLACAĞIZ"

Trabzon'un her yerini gezerek seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti adayı Meryem Sürmen, vatandaşların taleplerini dikkatle dinliyor. Sürmen'in bugünkü programı da yoğun.

AK Parti Of İlçe Başkanlığı, Of Aile Destek Merkezi, Kadın İstihdam Amaçlı Eğitim Alanı, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

Trabzon'un her yerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, milletvekili adaylarına büyük bir sevgi gösterisi olduğundan bahseden Sürmen, mecliste 6 milletvekili olacaklarından emin olduğunu belirtti. Sürmen, "Kadınların ve gençlerin mecliste sesi olacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yol arkadaşı olmanın onur ve gururunu yaşadığını ifade eden AK Parti Trabzon milletvekili adayı Meryem Sürmen, 2023 hedeflerinde yer almak adına adaylığa başvurduğunu dile getirdi. Trabzon'da kadın ve genç kontenjandan adaylığa seçildiği için mutluluğunu ifade etti.

Sürmen, "İnşallah hem Trabzon için hem de Türkiye için Türkiye Yüzyılına damga vuran bir seçim olur. En yüksek oy alacağımız seçim dönemlerinden biri olacak inşallah" dedi.

Editör: Didem Bektaş