AK Parti'nin Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, seçim çalışmaları kapsamında derneklere iddialı bir vaatte bulundu.

31 Mart Pazar günü Türkiye sandığa gidiyor. Yerel seçimlere günler kala, belediye başkan adayları ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek vatandaşın isteklerini dinliyor ve kendi vaatlerini açıklıyor. AK Parti’den Trabzon’un Ortahisar ilçesinde belediye başkan adayı olan Ergin Aydın, geçtiğimiz gün Trabzon Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret etti. Aydın, seçildiği takdirde Ortahisar Belediyesi'nin derneklerle sürekli iletişim halinde olacağının ve istişare kültürünün işleyeceğini vurguladı.

ÇOK DEĞERLİ YATIRIMLAR GERÇEKLEŞTİ

Aydın, şöyle konuştu: "Nereye gitsek her ziyaretimizde sevgiyle karşılanıyoruz. AK Parti döneminde Trabzon gerçekten çok önemli ve değerli yatırımlar ile karşılaştı. İnsanların hayatını kolaylaştıran yerli yatırımlar 31 Mart'tan sonra da devam edecek." Vatandaşlarımızın sosyal anlamda mutluluğunu artıran, huzurlu ve sağlıklı bir alanda yaşamalarını sağlayan projelerimizi hayata geçiriyoruz.”

AK Parti Ortahisar Adayı Ergin Aydın'dan gençlere özel projeler AK Parti Ortahisar Adayı Ergin Aydın'dan gençlere özel projeler

AK Parti'nin belediyeleştirilmesiyle Trabzon'un büyük yatırımlara kavuştuğunu kaydeden Aydın, "AK Parti'nin belediyeleştirmesi sayesinde başkentimizde olduğu gibi Ortahisar'da da güzel sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar yapıldı. Amacımız bu hizmet çıtasını bir adım daha yukarıya taşımaktır. Kentimizi gencinden yaşlısına, işçisinden iş adamına, memuruna kadar toplumun tüm kesimleriyle buluşturmaya ve istişare kültürüyle yönetmeye çalışıyoruz. Kuruluşlarımızın isteklerini destekliyor ve şehrimizi sağduyuyla yönetiyoruz."

Editör: Didem Bektaş