Trabzon'un Ortahisar ilçesinde Belediye tarafından 16-25 Aralık tarihleri arasında Kitap Günleri düzenlenecek.

Trabzon sanat severler için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Ortahisar Belediyesi, 16 ila 25 Aralık 2022 tarihleri arasında Trabzon Kitap Günleri etkinliğini halkla buluşturacak. Etkinliğe 35 yazar ve 80 yayınevi katılacak. Bu yıl 2'incisi düzenlenecek olan Kitap Günleri hakkında yazılı açıklama Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten geldi.

Trabzon'un kültür sanat ve edebiyat hayatına renk katacak olan etkinlik hakkında Başkan Genç şunları kaydetti: "Kitapseverlerin ilgi göstereceği, içeriği dolu dolu güzel bir organizasyon olacak. Ziyaretçiler yazarlardan imza alacak. İmza günleri, söyleşi ve konferans gibi etkinlikler düzenlenecek. Kitap severler ve Trabzon adına harika bir etkinlik olacak. Kitaba ilgi duyan herkesi 16 Aralık Cuma günü saat 14.00'te Ortahisar Belediyesi'nin Çok Amaçlı Salonu'na davet ediyorum."

Trabzon Kitap Günleri etkinliğinde konferans, söyleşi, imza günleri, semazen gösterisi, ney dinletisi olacak. Yazar ve sanatçı Sinan Yağmur Şeb-i Arus töreni düzenleyecek.

Editör: Didem Bektaş