Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde güvenliğe silah çeken 3 kişi yakalandı.

Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde, 2 gün önce hastanenin güvenlik görevlisine silah çekerek tehdit eden 3 kişi Emniyet ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Güvenlik kamerası görüntülerine göre, 25 Ekim Salı günü hastane önünde tartıştıkları güvenlik görevlisine silah doğrultan şüpheli şahıs ve yanındaki kişilerin alkollü olduğu anlaşıldı.

Güvenlik görevlisi ile şüpheliler arasında tartışma büyüyünce, bir kişi otomobilden aldığı tabanca ile güvenlik memuruna ateş etmeye çalıştı. Silah ateş alsa da yaralananın olmadığı olayda, zanlılar araca binerek oradan kaçtı.

İhbar üzerine Trabzon Emniyet ekiplerinin sevk edildiği Trabzon Ahi Evren Hastanesi bölgesinde çalışmalar başladı. Bugün de zanlılar E.G, S.İ, A.İ. ve F.Ü gözaltına alındı. Zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sağlıkta şiddet konusunun kanayan bir yara olduğunu ifade eden İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Engin Erbaşaran, bundan böyle tüm sağlık çalışanlarının huzurlu çalışacağı günlerin gelmesini temenni etti.

Editör: Didem Bektaş