Yüksel Yıldırım’dan Hacıosmanoğlu’na Sert Yanıt
Yüksel Yıldırım’dan Hacıosmanoğlu’na Sert Yanıt
İçeriği Görüntüle

DERBİ KAPALI GİŞE OLUYOR

Süper Lig’in 15. haftasında Papara Park’ta oynanacak Trabzonspor–Beşiktaş derbisi, biletlerin satışa çıkmasıyla büyük ilgi gördü. Bordo-mavili taraftarlar biletleri kısa sürede tüketerek dev karşılaşmanın kapalı gişe oynanmasını sağladı.

KARŞILIKLI ANLAŞMA: MİSAFİR TRİBÜNÜ AÇILMAYACAK

Derbi öncesi en çok merak edilen konulardan biri olan tribün düzeni hakkında iki kulüp ortak bir karar aldı.
Beşiktaş taraftarı, bu mücadelede tribünde yer alamayacak.

Normal şartlarda misafir takıma ayrılan tribünün, bu kararla birlikte Trabzonspor taraftarlarına açıldığı duyuruldu. Böylece Papara Park’ın tamamen bordo-mavili taraftarlarla dolacağı kesinleşti.

GÜVENLİK VE ATMOSFER ÖN PLANDA

Alınan kararın hem güvenlik gerekçeleri hem de maç atmosferinin daha kontrollü yönetilmesi amacı taşıdığı belirtiliyor.
Derbinin yüksek tempolu ve kritik bir mücadele olması nedeniyle güvenlik birimlerinin tavsiyesi doğrultusunda bu uygulamanın yapıldığı ifade edildi.

Trabzonspor–Beşiktaş derbisi, tüm tribünlerin bordo-mavili renklere bürünmesiyle son yılların en yoğun atmosferlerinden birine sahne olacak.