Süper Lig’de bu hafta sonu önemli bir derbi mücadelesi yaşanacak. Peki, Trabzonspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 29. haftasında evinde Beşiktaş'ı konuk edecek olan Trabzonspor ekibi, yeni kadrosu ile son hızla antrenmanlara devam ediyor. Büyük derbi maçı hakkında yeni gelişmeler var. Maç hangi kanalda yayınlanacak, şifreli mi? Trabzonspor Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri belli oldu mu? Hakemler belli mi? İşte detaylar!

Bordo mavililer son haftalarda üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmak istiyor. Fırtına, Kartal'ı konuk edecek ve 3 puanı garantilemek istiyor. Kozlar paylaşılacak. 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan Beşiktaş, Akyazı Stadı'na 6. galibiyeti için gidiyor.

Ligde oynadığı son 5 maçta 1 hükmen olmak üzere 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet alan Trabzonspor için bu hayati bir maç olacak.

Trabzonspor-Beşiktaş maçı 16 Nisan 2023 Pazar akşamı saat 20.30'da başlayacak. Akyazı Stadı'nda oynanacak olan mücadele beIN Sports kanalından naklen yayınlanacak. Maçın hakemi Volkan Bayarslan. Şimdilik detaylar bu şekilde.

Editör: Didem Bektaş