Trabzonspor'un En İstikrarlısı Visca Trabzonspor'un En İstikrarlısı Visca

Trabzonspor, sahasında Kayserispor ile karşılaştı. Papara Park'ta oynanan maçı Kayserispor 1-0 kazandı. Konuk ekibin golü 88. dakikada Bahoken ile geldi.

Abdullah Avcı'nın gelişiyle belli bir ivme yakalayan bordo mavili takım, deneyimli teknik adamla çıktığı 6 maçta ilk mağlubiyetini aldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 3 galibiyet alırken, 2 kez de sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Bordo mavili takım geçtiğimiz hafta da Sivasspor ile 3-3 berabere kalmıştı.

Kayserispor'da Gaziantep FK maçıyla takımın başına geçen Recep Uçar, sarı kırmızılı ekiple 10 maça çıktı. Deneyimli çalıştırıcı, söz konusu maçlarda 6 galibiyet, 2 beraerlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Bu sonuçla Kayserispor puanını 26'ya yükseltti. Trabzonspor ise 23 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK deplasmanına gidecek. Kayserispor ise Pendikspor'u ağırlayacak.

ABDULLAH AVCI'DAN 4 DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor, geçen hafta EMS Yapı Sivasspor ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşmanın 11'ine göre 4 değişiklikle sahaya çıktı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, sarı kart cezalısı Mendy'in yerine Berat Özdemir'e görev verdi. Avcı, sağ bekte Mehmet Can Aydın'ın yerine Danimarkalı oyuncu Larsen'i, Bakasetas'ın yerine Trezeguet'i sahaya sürdü. Geçen hafta sakatlığı nedeniyle takımda yer alamayan Uğurcan Çakır da kaleyi Muhammet Taha Tepe'den aldı.

Karadeniz ekibinde, cezalı Mendy ile sakatlıkları bulunan Orsic, Fernandez ve Fountas maç kadrosunda yer almadı.

TRİBÜNLER DOLMADI

Trabzonspor taraftarları maça fazla ilgi göstermedi.

Papara Park'ta tribünlerin büyük bölümünde boşluklar yer aldı. Konuk takım taraftarları da yaklaşık 500 kişilik bir grupla Trabzon'a gelerek takımlarına destek verdi.

Taraftarlar, PFDK tarafından hak mahrumiyeti cezası verilen Başkan Ertuğrul Doğan için tribüne, "45 gün değil, 45 yıl yanındayız başkanım" yazılı pankart astı.

Bordo-mavili futbolcular, maç öncesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli taraftarlar ile bir araya geldi.

SAKATLIK, DEVAM EDEMEDİ

Süper Lig'de Kayserispor ile karşılaşan Trabzonspor'da bir sakatlık yaşandı.

Bordo-mavili takımda karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Nicolas Pepe sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Trabzonspor'da Pepe yerine 38. dakikada Anastasios Bakasetas oyuna dahil oldu.

TRABZONSPOR PENALTI KAZANDI, İPTAL OLDU

Trabzonspor'un 44. dakikada kazandığı penaltı ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Visca, arka direğe iyi gönderdi. O bölgede Onuachu, Kemen ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. VAR'dan incelenen pozisyon sonrası Onuachu'nun müdahale öncesi ofsaytta olduğu tespit edildi.

TREZEGUET PENALTI BEKLEDİ!

Trabzonspor'da 65. dakikada Trezeguet, rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası ceza sahası içinde yerde kaldı ve penaltı bekledi. Hakem Ümit Öztürk oyunu devam ettirdi.