Trabzonspor Kulübü bir aylık aranın ardından yeniden maç hikayelerini paylaştı.Bordo Mavili takımın galibiyet serisinin bulunduğu maçları yayınlayan kulüp özel anlara burada yer verdi.

Yayınlanan videolarda Abdullah Avcı'nın maç önü ve sonu konuşmalarına yer verilirken Edin Visca'nın yaptığı konuşma tüm dikkatleri üzerine çekti.Bakasetas ve Ömür'ün ayrılığı sonrası yeni lider pozisyonuna geçen Visca'nın videolarda ortaya koyduğu ağırlık dikkatlerden kaçmadı.

Adana Demirspor maçı öncesi takıma konuşma yapan Visca'nın takımı motivesi dikkatlerden kaçmadı.Takım arkadaşlarına seslenen Visca, '"Beyler Hocanın da dediği gibi, ilk dakikadan itibaren Kasımpaşa maçını hatırlayın 3 puanı biz verdik. Hatayspor ve Pendikspor maçının ikinci yarısını hatırlayın birlikte kaldığımızda birbirimize destek olduğumuzda basit oynadığımızda sonuç gelecek.Bugün kazanalım ve sonrasında Başakşehir maçında 40 bin kişi buraya gelecek. Burada bir aileyiz başka kimse bizimle değil. Birlikteyiz ve bunu bugün gösterelim ilk dakikadan itibaren haydi..."

Trabzonspor Mağlubiyeti Sonrası Selçuk İnan'ın Açıklamaları Trabzonspor Mağlubiyeti Sonrası Selçuk İnan'ın Açıklamaları
Editör: Haber TS