Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe galibiyeti ile taraftarlarını sevindiren Trabzonspor, havalimanında böyle karşılandı.

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında 4 Kasım 2023 Cumartesi akşamı Ülker Stadı'nda oynanan derbi maçı farklı skor ile bitti. Trabzonspor, 26 sene sonra Fenerbahçe'yi Kadıköy'de mağlup etti. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yeniden takımın başına geçmesiyle oyuncular da moral ve güç buldu. Dezon başından bu yana Fenerbahçe'yi ilk mağlup eden takım Trabzonspor oldu.

3-2 skor ile tamamlanan mücadelede Trabzonspor'un attığı bir gol VAR'dan dönerek iptal de oldu. İlk yarıyı deplasmanda 1-0 kazanan bordo mavililer, ikinci devrede 46. ve 47. dakikalarda peşpeşe 2 gol daha kaydetti.

Kendi sahasında 0-3 geride iken son dakikalara doğru 2 gol bulan sarı lacivertliler, beraberlik puanı için 3. golü zorladıysa da hedefine ulaşamadı.

Trabzonspor'dan Maç Sonu Teşekkür Mesajı Trabzonspor'dan Maç Sonu Teşekkür Mesajı

Trabzonsporlu oyuncular, maç dönüşü Trabzon Havalimanı’nda coşkulu bir karşılaşamaya tanık oldu. Meşaleler yakıldı, marşlar okundu. Taraftarlar gece saatlerinde havalimanında takımlarına sevgi gösterisinde bulundu. Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ise yaşadıkları buruk sevincin sebebini tüm Türkiye'nin görüp izlediğini aktardı. Futbola yakıştırılmayan hareketlerin maçta yaşanması adına üzgün olduklarını dile getirdi.

Karşılama sonrası futbolcular, taraftarların tezahüratları eşliğinde takım otobüsüne binerek havalimanından ayrıldı.