TRABZONSPOR

Trabzonspor'un Djaniny İçin İstediği Rakam

Abone Ol

Trabzonspor'un başarılı kanat forveti Djaniny Semedo'ya Arap takımlarının ilgisi sürüyor... BAE'den Al Sharjah kulübünün kadrosuna katmak istediği oyuncu için Suudi ekibi Al Hilal'den de resmi teklif geldi. 6 milyon euro olduğu öğrenilen teklif, bordo-mavili kurmaylar tarafından yeterli görülmezken oyuncunun menajeri fiyatı daha da artırabileceklerini iletti. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın bırakmak istemediği isimler arasında yer alan Djaniny için rakamın 8 milyon euro'nun üzerine çıkması durumunda yönetimin transfere onay verebileceği belirtiliyor. 35 yaşındaki Djaniny bu sezon 35 maçta 11 gol+5 asist ile parlak bir performans ortaya koydu.

2020'de Al Ahli'den bedelsiz olarak Trabzonspor'a gelen Djaniny, Suudi ekibinde 56 maçta 32 gol+10 asiste imza atmıştı. Tecrübeli oyuncu, Portekiz ve Meksika ekiplerinde de forma giydi.

 

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }