İngilizlerin Mendy'e İlgisi Sürüyor İngilizlerin Mendy'e İlgisi Sürüyor

Açıklamalarından sonra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, basının kendisine yönelttiği soruları cevapladı. 

Başkan Ahmet Metin Genç'e sorulan," şike süreci ile alakalı konuşmalarınızdan dolayı mahkemeye verildiniz mi?" sorusu dikkat çeken bir gerçeği ortaya çıkardı.

Ahmet Metin Genç,"Bu konu şehre karşı yapılmak istenen, şehrin baskılanmasana karşı itirazıdır. Esasında Trabzonspor’un ortaya çıkışı da güce karşı itirazdır. Trabzonspor Anadolu beyi ünvanını bundan dolayı aldı. Sadece Şampiyonluk sayılarından dolayı değil. 
Trabzonspor aynı zamanda bir hissiyatı, ortaya koyan geniş platform. 
Bu mücadelede yeterli kolektif hareket kabiliyetimiz yok. Kolaycılığa kaçırıyoruz. Son süreçlerde de gördük ki, bu iş spor mücadelesi değil. Arkasında farklı arka planların olduğu, farklı gerekçelerle, başka toplumsal olaylara bile taşınabilecek sakinler olduğu gerçekleri görünüyor. 
Bunu evel emirde devletimiz görüyor. 
Bana gelen tebligat yok. Daha önceki söylemlerimizden dolayı çok sayıda ÇİMER şikayeti olduğu bizlere geldi. Onlara karşı savunmamızda da bu duruşumuz beyanımızı sürdürdük. 6 defa daha önceki dönemlerde yargısal şikayetleri olduğunu biliyorum. Hepsi takipsizlikle sonuçlandı. Bu süreçte bize gelen bir şey yok. Geldiğinde hukukumuzu görürüz. 
Trabzonspor Başkanımızın bu konuda atacağı adımlarda, bu şerefli kulübümüzün bir taraftarı olara elimden gelen desteği gayreti ortaya koymaya devam edeceğim." İfadelerini kullandı.

Editör: Haber TS