Bu akşam Star TV’de başlayacak Gecenin Ucunda dizisi, uzun süredir ekrandan uzak kalan bir oyuncuyu hayranlarıyla buluşturacak.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikinci kez dizi partneri oluyor. Fatih Harbiye'den sonra Gecenin Ucunda dizisi ile ünlü çift bir kez daha başrolleri paylaşacak. Star TV'de bu akşam yayın hayatına başlayacak olan dizide Tuba Ünsal da yer alıyor.

TUBA ÜNSAL EKRANLARA GERİ DÖNDÜ

Mankenlikten oyunculuğa geçiş yapan ve bugüne kadar pek çok projede rol alan Ünsal, yıllar sonra tekrar ekranlara geri döndü.

Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç gibi iddialı isimler Gecenin Ucunda oyuncuları arasında öne çıkıyor.

Güzel oyuncu Tuba Ünsal, en son 5 yıl önce İçerde dizisinde rol almıştı. Tam 5 yıl sonra hayranlarının karşısına Gecenin Ucunda ile çıkacak olan Ünsal'ın pek çok sayıda dizi ve film projesi oldu. Vizontele Tuuba, Aşk 101, Mor Menekşeler ve Öyle Bir Geçer zaman Ki bunlardan bazıları idi.

Dizide Neriman adındaki bir karakteri canlandıran oyuncu, “Çekimler çok güzel gidiyor. Çok şanslıyız, çünkü İstanbul’un en güzel yerlerinde çekim yapıyoruz. Benim hayatımda daha önce İstanbul’da keşfetmediğim mekanlardayız” diye konuştu.

Ünsal, dizide canlandırdığı Neriman karakterinin acı dolu hikayesini çok sevmiş. Neriman'a hem üzüldüğünü hem de onu anlamaya çalıştığını belirten oyuncu, İstanbul'daki mekanların da dizide başrol olacağından bahsetti.

Tuba Ünsal hayranları bu akşam saat 20.00'de Star TV'de ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Gecenin Ucunda'yı merakla bekliyor.

İşte, Gecenin Ucunda 1. bölüm fragmanı...

Editör: Didem Bektaş