Tülin Şahin zor günler geçiriyor. Eski eşi, şimdi de Şahin'in 6 aya kadar hapis yatmasını istiyor.

Tülin Şahin'e ve kızına şiddet uygulayan Portekizli eski eş Pedro de Noronha, ayrılık sonrası kızını göremediği için mahkemeye başvurdu. 2019'da dünyaya gelen çiftin kızları, Şahin'in iddiasına göre babasından şiddet görüyordu. Eski manken Tülin Şahin, kızı ve kendisinin psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü açıklayarak eski eşi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Şahin, eski eşinin kızlarını kaçırarak kendisinden 3 milyon Euro fidye isteyeceğini dila getirdi. İddiaya göre eski eş Noronha, evdeki bakıcı ile işbirliği halindeydi. Şahin, bakıcının da kızına şiddet gösterdiğine dair kamera kayıtlarının olduğunu anlattı. Bakıcının kızına dezenfektan içirmeye çalıştığını söyledi. Tülin Şahin, kayıtları mahkemeye sunduğunda uzaklaştırma kararı çıkmıştı. Karara göre Portekizli eski eş, 3 ay boyunca kızıyla görüşemeyecek ve Şahin'e yaklaşamayacak.

6 aydan sonra Noronha karşı dava açtı. Kızının kendisine gösterilmediğini belirten eski eş, Tülin Şahin'e dava açtı. Dilekçede Şahin'in mahkeme tarafından verilen kararlara uymadığı ve çocuğunu kaçıracağı iddiasının hakaret olduğu yer aldı. Dilekçede, Şahin'in 6 aya kadar 'tazyik' hapsiyle cezalandırılması istendi.

Editör: TE Bilişim