Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar sahiplerini uyardı. Sert hareketlerin yaklaştığını belirten Geçer, "sakın satmayın" diyerek tarih verdi.

Dolar kuru hakkındaki tahminlerinde çoğu kez isabeti tutturan ekonomist Selçuk Geçer, dolar sahiplerini uyardı. Ünlü ekonomistten gelen son uyarı dikkat çekerken, dolar sahipleri bu kritik açıklamayı değerlendirmeye aldı.

Piyasa Uzmanı Geçer, enflasyon orano 80,21 seviyesine çıkarken ciddi uyarılarda bulundu. Yakın gelecekte dolar kurunda sert hareketler beklediğini belirten Geçer, enflasyon düşmezse dolar kuru kontrol edilemez dedi. Son 3 aya dikkat çeken Selçuk Geçer, fakirler daha da fakirleşiyor. Türkiye ekonomisi bataklığa sürükleniyor. 3-5 zengin daha da zenginleşiyor. Orta sınıf kalmadı, dedi.

Geçer, dolara olan talebin daha da artacağını, kurda sert dalgalanmalar görüleceğini belirtti. Dolar için kaçılmaz son uyarısında bulunan Selçuk Geçer, 2022 yıl sonu için beklentisini de paylaştı. Yıl sonu dolar kurunu 28 TL'de görürsünüz. Geçer, "Sakın dolar satmayın, zarar etmeyin, dolar yükselişi devam edecek" dedi.