Vivo'nun yeni bir Y serisi akıllı telefon üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Yaklaşan teklif muhtemelen Y79+ olacaktır. Temel özellikleri bugün Google Play Console sertifikasyon web sitesinde ortaya çıktı. Hatırlamak gerekirse marka, geçen ay Çin'de Y100 5G, Y55t ve daha fazlasını içeren bir dizi Y serisi telefonu piyasaya sürmüştü. Vivo Y79+'ın tüm ayrıntılarını öğrenmek için okumaya devam edin.

OnePlus 12 performansıyla tüm rakiplerini geride bırakacak! OnePlus 12 performansıyla tüm rakiplerini geride bırakacak!

Google Play Console'da Vivo Y79 Plus akıllı telefon, V2313A model numarasıyla listeleniyor. Çizimlere göre akıllı telefon, merkeze hizalanmış bir delikli kesime ve ince çerçevelerle çevrelenmiş kavisli bir ekrana sahip. Cihazın 1.080 x 2.400 piksel ekran çözünürlüğüne ve 480 dpi ekran yoğunluğuna sahip olacağı söyleniyor. Güç ve ses seviyesi tuşları sağ taraftadır.

Veritabanı, iki Cortex-A78 çekirdeği ve altı Cortex-A55 çekirdeğinden oluşan SM6375 işlemcisinden bahsediyor. Yerleşik bir Adreno 619 GPU var. Bu, cihazda bir Snapdragon 695 yongasının varlığını doğrular. Akıllı telefon 12 GB RAM ile listeleniyor ve kutudan Android 13 işletim sistemi ile çıkacak.

Google Play Console listesinin Vivo Y79 Plus hakkında ortaya çıkardığı her şey bunlar. Akıllı telefonun Çin'deki Vivo Y100 model numarasına sahip olması dikkat çekicidir. Ayrıca sertifika listesinde bahsedilen işlemci, RAM ve kavisli ekran da Y100 ile eşleşiyor. Dolayısıyla Vivo Y79+'ın Y100'ün yeniden yapılandırılmış bir versiyonu olması muhtemel.

Önümüzdeki haftalarda Vivo Y79+ hakkında daha fazla ayrıntı öğreneceğiz.

Editör: Didem Bektaş