Milli Takım defterini Dünya Kupası finalleri için bir müddet kapatacağız.

İyide oldu aslında.Hem Milli Takım hem Trabzonspor için kasvetli yazılar yazmaktan bıktık artık.İsterdim ki güzel bir kapanış yazısı olsun ama durum ortada.Kimileri yeniden yapılanma,Alman modeli felan desede çok iyi bildiğim bir şey var.O da bizim Alman olmadığımız..

Bizde yaptığı işe saygısı olan insan sayısı az olduğu müddetçe başarıyı mumla bile aramamız mümkün değil.

Biz sadece,"Bak şu ülke neler başarmış"cümlesini kuruyoruz."Aslında bizde ne potansiyel topçular var ama sistem içinde kaybolup gidiyorlar" masalını uydurup duruyoruz..

Evet bir sorun var ama yine üzülerek söylemek zorundayım ki bu konuda da bildiğimiz tek şey sadece bir sorun olduğunu biliyor olmamız.Çözüm üretebilecek insanlardan kurulu bir ülke değiliz.Hazırı çok seviyoruz.

Elimizdeki futbolculardan yararlanmak tırnak içinde söylüyorum tam bizim işimiz .!. Futbolcu ölene kadar vazgeçmiyoruz oynatmaktan.Posası çıkmış,yürümekte zorlanan adamlar kadrosuna dönüştük.

Bazı futbolcularımız sağ bekken,sol bekte bulabiliyorlar kendilerini,

Forvet olduğu için iyi kafa topuna çıkar zannedilip maç içinde defans oynayarken kendini bulan futbolcularımız da oluyor mesela,

Ya da hiç kadroya alınmayan doğma büyüme stoper arkadaşlar var ülkede ama milli takım formasını rüyalarında bile görmemiş.

Liyakatin uzun yıllardır uğramadığı Ülkemde Milli takımda bunu arıyor olmamızda bizim ayıbımız aslına.

Bu söylediklerimin bazıları abartı,hayal ürünü gibi duruyor biliyorum ama öyle değil.Zaten öyle olmadığını bu gruptan çıkamayarak cümle aleme gösterdik.

Peki,Milli takımı ve devamında sporun neredeyse tüm branşlarını oyuncak haline getirmiş insanların,bu sporcu arkadaşlarımızı seçerken neye dikkat ettiklerini,neleri baz aldıklarını biliyormusunuz?

Mesela Emre Belezoğlu,Arda Turan ve Selçuk İnan neden en kötü ve ya en formsuz olduklarında bile Kadroya ilk yazılanlar oluyor sizce.

Milli Takımı Dallasa çeviren bu Ceyar kılıklı adamlar neden dizinin orta yerinde ölmüyorlarda hala seyretmek zorunda kalıyoruz dersiniz ?

Ben size söyliyim;

Çünkü hakeme onlardan daha güzel Yellow Card diyebilen genç yeteneklerimiz yok.

İster inanın ister inanmayın.