Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolculardan Abdülkadir Ömür, Şampiyonlar Ligi play-off turunda yarın oynanacak Kopenhag maçı öncesi açıklamalarda bulund.
 Abdullah Avcı'nın sözleri:

- Bir hafta önce, Kopenhag'da güzel bir ortamda, atmosferde bütün planlarımızı yaparak maça çıktık. İlk gole kadar istediğimiz gibi gidiyordu. Bireysel hatadan gol yedik.

- Yeni bir hikaye yazmak için yarın akşam çok büyük bir fırsat var. Her dakika, her an önemli. Biz bunu santim santim hesapladık. Umarım yarın Trabzon'un tarihi günlerinden biri olacak ve Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'ne kalacak.

'HAMSIK YOK, BAKASETAS ZOR'  

- Marek Hamsik, yarın bizimle olmayacak. Bakasetas'ın durumuna bu akşam bakacağız, ama zor gibi gözüküyor. Marc Bartra ve Enis Bardhi, yarın bir aksilik olmazsa sahada olacak

- Muhteşem Trabzonspor taraftarının, 1.5 senedir oyuna ve bize gösterdikleri sabırla beraber, oyuna müdahale etmeden bizlere destek vermelerini istiyorum.

"Yarın, topa daha fazla sahip olan, oyunu domine eden, taraftarın bize verdiği sabırlı destekle birlikte, arayışlar içinde olan, kaybettiği yerde baskı yapan, az geçiş yiyen, az duran top yiyen, kontrolünü ve aklını kaybetmeyen, dengeli bir takım olmak istiyoruz"

AHMETCAN YORUMU

Ahmetcan Kaplan'ın Ajax'a gidişi harika bir durum. Bunların sayısının artmasını istiyoruz. Onun da yapması gereken birçok şey var, bu kadarı yeterli değil. Giderken nasihat verdik. Hedeflerimizden biri, en azından bir oyuncumuzu Avrupa'ya yollayabilmekti.

ABDÜLKADİR ÖMÜR: ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ

Abdülkadir Ömür ise şöyle konuştu: "Geçen hafta oyun olarak karşılığını aldığımız fakat skor olarak karşılığını alamadığımız bir maç oynadık. Oyuna ve taktiğe sadık kalarak elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Taraftarımıza ihtiyacımız var. Onlar tribünde iyi olduğu zaman biz de bunu hissediyoruz. Umarım turu atlayıp gruplara kalmayı başarırız. Gruplara kalmak için konsantrasyonumuzu üst seviyede tutuyoruz. Ümitsiz değiliz, kötü de bir skorda değiliz." 

Editör: Haber TS