AK Parti Trabzon milletvekili adayları için bugün kentte önemli bir toplantı gerçekleşti. Adaylardan Meryem Sürmen de iddialı açıklamalarda bulundu.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen Trabzon Yüzyılı, Trabzon Vizyon Toplantısına 6 vekil adayı da katıldı. Trabzon milletvekili adayları sırayla kürsüye çıktı. Öncesinde özgeçmişi okunan 5. Sıra Milletvekili adayı Meryem Sürmen, söz sırası geldiğini iddialı açıklamalarda bulundu.

İşte, AK Parti Trabzon milletvekili adayı Meryem Sürmen’in açıklamaları:

“Karşınızdakilerin bir amacı var. AK Parti ve Recep Tayip Erdoğan’ın temsil ettiği her şeyi tasfiye etmek. Daha öncesinde selamlaşmayan partiler şimdi bir arada. Batılı ülkeler ve Kandil onların arkasında. “Siz hepiniz ben tek” derdik eskiden… Ama AK Parti tek değildir. Allah yanımızda, O bizimle. Milletimiz bizimle. Gelin, Ankara’ya güçlü gidelim. Trabzon’dan 6 vekil birden çıkaralım, fire vermeyelim. AK Parti 21 yıldır dimdik ayakta durdu. En çok da Trabzon dimdik durdu. Sosyal medyaya aldanmayın, sahada biz her zamankinden daha güçlüyüz. Her zamankinden daha heyecanlıyız. Allah’ın izniyle tüm AK Parti Trabzon ailesinin çabalarıyla bu seçimi alnımızın akıyla alacağız. Çok çalışacağız, onlardan daha iyi olacağız. Hedefimiz ve gayretimiz budur.”

Editör: Didem Bektaş