Alparslan Büyük Selçuklu 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamı TRT1’de ekrana gelecek yeni bölümde bakalım neler olacak?

Alparslan Büyük Selçuklu 35. Bölümde Neler Olacak?

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi TRT 1 ekranlarında ikinci sezonu ile yine reyting rekorları kırıyor. Barış Arduç ve Kayra Zabcı'nın başrolünü üstlendiği dizinin yeni bölümü, 7 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

İzleyiciler dizinin yeni bölüm tanıtımlarını büyük bir heyecan içinde bekliyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu 35. bölüm fragmanı gelecek hafta hikayede neler yaşanacağına dair önemli ipuçlarını vermişti. Dün ise 35 bölümden 2 fragman da yayınlandı.

Hastalığı nükseden Alparslan, Avar'ı kurtarıp Grigor'un eline düşer. Alpagut Süleyman'ı kurtarmak için neler yapacak? Arslan Yusuf ihtilal yapmak için Buharalı komutanları yanına çağıracak. Seferiye Hatun, babasının yanında mı, yoksa karşısında mı duracak?

Aksiyon, macera, nefes kesen savaş sahneleri ve elbette Seferiye Hatun ile Alparslan arasında başlayan aşk... Hepsi ve daha fazlası Alparslan 35. bölümde izleyicileri mest edecek. Grigor'un tuzağına düşen Alparslan'ı büyük aşkı Seferiye Hatun mu kurtaracak?

İşte, 7 Kasım Pazartesi günü merakla beklenen Alparslan: Büyük Selçuklu 35. bölüm fragmanı!

Editör: Didem Bektaş