Show TV’de yayınlanan Arak dizisi ilk tanıtımıyla beğeni topladı. İlk afişi de yayınlanan Arak dizisi konusu nedir? Arak dizisi oyuncuları ve detaylar!

Öykü Karayel ile İlker Kaleli ikilisini bir araya getiren Arak dizisi, yakında Show TV’de başlıyor. Dizinin afişi dün gece yayınlandı. İlk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan Most Production imzalı Arak’ın konusu, nerede çekildiği ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Arak ne zaman başlayacak? İşte tüm merak edilenler…

ARAK DİZİSİ BAŞLIYOR

Yapımcılığını Murat Can Oğuz'un, yapımını Most Production'ın üstlendiği Arak'tan harika bir tanıtım gelmişti. Dün gece Show TV dizinin afişini de yayınladı. Çarpıcı hikayesi ve geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin, sezonun en iddialı yapımlarından biri olması bekleniyor. Arak'ta başrolleri Kara karakteriyle İlker Kaleli ve Zeynep karakteriyle Öykü Karayel paylaşıyor.

Kara'nın adı tersten okununca: Arak. Dizinin adından da anlaşılacağı gibi bir hırsızlık macerası temel alınıyor.

Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay'ın senaryosunu yazdığı diziyi Ender Mıhlar yönetiyor. Yakında başlaması beklenen dizinin Show TV'nin yayın akışına uygun bir gün belirlemesi düşünülüyor. Yayın günü netleştiğinde sizlerle paylaşacağız.

Arak dizisi oyuncuları arasında Karayel ve Kaleli’ye; Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar eşlik ediyor.

Arak dizisi nerede çekiliyor? Dizinin aksiyon dolu renkli seti İstanbul'un Balat, Beşiktaş ve Galata gibi yerlerine kuruldu.

Arak dizisi konusu ise şöyle;

Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri dizisine yeni oyuncu! Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri dizisine yeni oyuncu!

1998 yılında bir cinayet işlenmiş ve yıllar sonra iki tarafın çocukları olan Zeynep ile Kara tesadüfen karşılaşmıştır. Akay (Kara), yıllarca hapiste kalmış ve çıkınca hırsızlık yapmaya başlamıştır. Zeynep, cinayetin mağduru ailenin kızıdır. İkilinin yolu bir banka soygununda kesişir. Aralarında başlayan aşk, gerçeklerin ortaya çıkmasıyla hala ayakta durabilecek midir?

İşte, heyecanla beklenen diziden ilk tanıtım! Arak tanıtım fragmanı!

Editör: Didem Bektaş