Bir dönem Süper Lig'in en gözde futbolcuları arasında yer alan Volkan Şen, kelimenin tam anlamıyla hayalet adama dönüştü. Son maçına 9 Mayıs 2021'de Adana Demirspor formasıyla Menemenspor karşısında çıkan Volkan Şen, o gün bu gündür resmi bir müsabakada forma giymemesi dikkat çekti.

Bursaspor'un 2010 yılında kazandığı tarihi Süper Lig şampiyonluğunun mimarlarından Volkan Şen yokları oynuyor. Bir dönem Trabzonspor ve Fenerbahçe formaları da giyen 35 yaşındaki milli futbolcu; Türk futbolunun çabuk parlayan yıldızlarından Volkan Şen'in 15 aydır ayağına top değmiyor.

KAYIP ARANIYOR: VOLKAN ŞEN
3 yıl önce Adana Demirspor'a transfer olan, geçen yaz "Mavi-Şimşekler"den ayrılan Şen, şubat ayı başında takıma geri dönmüş ve akabinde Tuzlaspor'a kiralanmıştı. Geride bıraktığıımz sezonu Tuzla'da kiralık geçiren 35 yaşındaki futbolcu, burada hiç maça çıkmadı. Bilinen bir sakatlığı olmamasına rağmen Volkan Şen'in futboldan uzak olması kafaları karıştırdı.

2012 yılında ABD'li Victoria Leanne ile hayatını birleştiren ve 2 yıl önce boşanan Volkan Şen'in Melek ile Can adında iki çocuğu bulunuyor. Tecrübeli futbolcu şu sıralar ABD'de hayatına devam ediyor. (Aksam)

Editör: Haber TS