Bakan Özhaseki Trabzon'da halkla buluştu Bakan Özhaseki Trabzon'da halkla buluştu

Partisinin son İl Kongresi'nde 3 adaydan biri olarak yeni Başkan seçilen Mustafa Bak, CHP Trabzon İl Başkanlığı Kongresinin ardından şunları söyledi.

CHP Trabzon İl Kongresi geçtiğimiz gün yapılmış ve 3 aday arasından yeni Başkan Mustafa Bak seçilmişti. Yeni CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

8 Ekim'de örgütün takdiriyle yeni İl Başkanı seçildiğini ve kendisiyle ekibini bu göreve layık görenlere teşekkürlerini sunduğunu belirten Bak, açıklamasına şu sözlerle devam etti.

"İl başkan adayı olan Sayın Çakır ve Söğüt'e demokrasi adına gösterdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Partimizi kongreye hazırlayan ve il başkanlığı görevi süresince çok yerinde ve başarılı hizmetler sunan il başkanımız Nurcan Aşcı Demiröz'e yeni hayatında başarılar diliyor ve ona teşekkürlerimi sunuyorum. CHP olarak her zaman söz verdiğimiz gibi Trabzon ve Türkiye için mücadelemiz daimi olacak ve yoldaşlarımız dışarda kalmayacaktır. Hep birlikte direnecek, birlikte kazanacağız."