Adagan Teknoloji Adagan Teknoloji

Counter Strike2, 1. Şahıs nişancı olarak tanınmaktadır. Dünyanın her yerinde bilinen ve turnuvalar düzenlenen bir oyun olarak hızla üye sayısını artırmaktadır. Türkiye’ den katılımcıları da oldukça fazla olan Counter Strike 2 uzun yıllardan bu güne gelişmeye devam etmektedir. Keyifli ve heyecanlı zamanlar geçiren oyuncular çeşitli ödüller de kazanmaktadır. Oyuncular üstelendikleri rolün hakkını vererek oyunda heyecanı artırmaktadır. Oyun liderinden beklenen performans öncelikle iyi silah kullanıyor olması olarak ifade edilmektedir. Counter Strike2 oyun takımında dünyanın her yerinden oyuncu bulunmaktadır. 

Counter Strike2 Oyununda Bulunan Türk Oyuncular
 
Birinci şahıs nişancı oyunu CS2 oyuncuları arasında dünyanın her yerinden katılımcı bulunmaktadır. Oyuncular maçlar ve turnuvalara katılarak farklı deneyimler yaşamaktadır. Türkiye’ den bilinen cs2 Türk oyuncular arasında;
-XANTARES kullanıcı adıyla İsmailcan Dörtkardeş,
-Wicadia Ali Haydar Yalçın,
-Woxic Özgür Eker,
-Calyx Buğra Arkın,
-Maj3r Engin Küpeli,
-Türkiye Koç Sezgin,
-Sanvita Sevinç,
-Fabre Kalaycı Cenk Eternal Fire Counter Strike 2 Kadrosunda bulunmaktadır.
-Eternal Fire Academy Counter Strike 2 kadrosunda yardımcı koçlar,
-Koç olarak ise Elprincepe kullanıcı adlı Kadir Sivri,  
Hey kullanıcı adıyla Emir Çelik ve Scollen kullanıcı adıyla Tunahan Coşkun, bulunmaktadır. Türk oyuncular arasında takım lideri ve koçları en uygun oyuncuya hak ettiği rolü vererek takımın öne çıkmasını sağlamaktadır. 
Counter Strike Oyuncu Özellikleri
 
Counter Strike2 oyunu 1. Şahıs nişancı oyunu olarak bilinmekte ve profesyoneller tarafından oynanabilmektedir. Ancak yapılan çalışmalar yakın gelecekte arzu eden herkesin oyuna katılabileceği yönündedir. Takım oyunu olması dolayısıyla oyuncularda belirli yetenekler aranmaktadır. Bu konuda Türk oyuncular öne çıkmaktadır. Oyunda,
-In Game Leader,
-The Supporter,
-Entry Fragger,
-AWP Player,
-The Lurker,
Rifler rolleri bulunmaktadır. Kullanılan silahlar, oyuncu refleksi gibi ayrıcalıklarla oyuncular rol üstlenmektedir. Bütün oyuncular kendisine en uygun rolü üstlenerek maçları kazanmayı hatta turnuvalara katılabilmeyi amaçlamaktadır.
CS2 Oyuncularının Rolleri

Counter Strike2 oyununda oyuncular üstlendiği rollerle katılımcı olmaktadır. Performansına göre de kazanç sağlamaktadır. İlk katılımcıların rol görevlerini bilerek katılması önem taşımaktadır. In Game Leader oyuncusu, lider konumunda bulunmaktadır. Karşılaşmanın sonucunu değiştirebilecek stratejiler geliştirmesi beklenmektedir.

Entry Fragger ise tez canlılığıyla bilinmektedir. Güçlü refleksleri ve kişilik yapısıyla ilk düşman oyuncuyu öldüren olarak tanınmaktadır. Oyun sahasında hâkimiyeti elinde tutan ise the supporter rolünü üstelene oyuncu olarak tanınmaktadır. Bütün rollerin üstlenen oyuncu tarafından en yüksek performansla devam etmesi gerekmektedir. Counter Strike oyuncularının rollerini aksatmadan maçlarda takıma kazandırması hedeflenmektedir. Bu nedenle takım lideri her rol için en iyi oyuncuyu seçmektedir. 
 
Counter Strike 2 Oyununa Nasıl Katılımcı Olunur?
 
CS2 oyununa katılabilmek için öncelikle kütüphaneye gidilmesi gerekmektedir. Steam işlemcisi açılarak kütüphaneye erişim sağlanmaktadır. Ardından Counter Strike2 oyununu tanımlayan dişli sembolü tıklandıktan sonra özellikler seçilir. Ardından Betalar sekmesi tıklanarak katılmak istenen şıkkın seçilmesi gerekmektedir. Böylelikle Counter Strike oyununa başlanabilmektedir. Beta değişimi yapabilmek için de Counter Strike 2 oyunu başlatılarak işlem yapılmaktadır. Kolaylıkla alınabilen roller sayesinde düşman oyuncularla mücadele edilmektedir. Kesintisiz oyun keyfi için ise CS2 oyununa herkes bulunduğu yerden erişim sağlayabilmektedir.

Oyunda rol seçimini oyuncu yapabileceği gibi takım lideri de seçebilmektedir. Bu nedenle liderin herkesten iyi silah kullanıyor olması gerekmektedir. Sahada olup biten her şeyi The Supporter’ in takip etmesi gerekmektedir. Anti terörist tarafında bulunan oyuncu ise takımın kazanması için çaba harcamaktadır. Takım oyunu olarak sürdürülen CS2 uzun yıllardan bu yana tüm dünyada oynanmaktadır. En yüksek performanslı ve ödüllü bir oyun olarak üyelerine kazanç sağlamaktadır. 

Editör: Aydan İnce