Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un başrollerini paylaştığı Ego dizisi oyuncuları kimlerdir? Ego dizisi konusu ne, uyarlama mı, ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

Fox TV kanalında 5 Şubat Pazar akşamı başlayacak olan Ego dizisi oyuncuları arasında kimler var? Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk dizinin başrollerini paylaşıyor. Pastel Film'in çektiği yeni dizi Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisini Üç Kız Kardeş ve Kara Tahta'nın senaristleri kaleme alıyor. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Ego dizisi konusu ise şöyle.

Erhan nişanlı bir genç adamdır. Büyük bir borca girdiği anda evlenmek üzereyken patronu Sibel, ona ilginç bir teklifte bulunur. Erhan nişanlısını üzecek ve her şeyi dağıtacak bir karar verir ve o andan itibaren herkesin hayatı değişir. Ego dizisi Antalya ve İstanbul'da çekiliyor ve uyarlama değil. Ego dizisi oyuncuları arasında Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Erdal Küçükkömürcü, Derya Beşerler, Can Adalıer, Naz Sayıner yer alıyor.