Trabzonspor’da ve Türk futbolunda tiyatro tüm hızıyla devam ediyor.Aktörler zaman zaman değişse de Türk futbolun kaderi,vizyonsuzluğu,adaletsizliği ve tek bir yapıya hizmet şekli hiç değişmiyor.Aynı hakemler tarafından emeğimizin çalınmasını hep beraber oturmuş seyrediyoruz.Futbolun başında kimler var,neden bu bilindik hakemler bizim maçlarımıza atanıyor? Bu F tipi Cüneyt Çakır ve çetesine kim dur diyecek aranızda bir bileniniz var mı? Ya da sektörün başındaki baron tarafından atanmış TFF,MHK,temsilci ve gözlemcilerin birlikte dizayn ettikleri düzene?
Aynı Baron kulüp yönetimlerini,hocaları,iddiayı,futbolcu transferlerini,menejerleri ve futbolla alakalı geriye kalan  tüm işleri de organize ediyor.Gelsin paracıklar,türk futbolu kimin umurunda! Parayı veren düdüğü çalar hesabı alengerli işler tüm hızıyla devam ediyor.
Peki bizim kulüp bu eğri düzenin neresinde acaba? Tam da ortasında,tüm bu olup bitene ayak uydurmuş ve şahsi hesaplarının peşinde,buna hoca ve ekibi dahil.
Türk futbolu birileri tarafından geri dönemeyeceği şekilde teslim alınmış durumda. Sisteme boyun eğmeyen, işbirliği yapmayanları bu kirli yapı ya cezalandırıyor,ya da sistemin dışına atıyor.
Bu yönetime zerre kadar güvenemiyorum,aramızda güvenen kimse var mıdır acaba? Bu düzende şampiyon olamayacağımızı bile bile kulübü bunca borca sürüklemenin manasını kim açıklayabilir? Onca ihtiyacımıza rağmen 21 yaşındaki sol bek Faruk Can kardeşimizi kapıya koyan zihniyetin Trabzonspor’la  ne alakası olabilir? Bu İsmail’i transfer eden adamların Trabzonsporlu olma ihtimali var mı? Adam son 5 yıl hiçbir yerde tutunamamış,son oynadığı takım Rizespor sözleşme yenilememiş,Trabzonspor gibi büyük bir kulübe ve iddialı bir takıma geliyor ama,imza parası istiyor öyle mi? Bir de 2+1 yıllık sözleşme? Hakikaten aklımızla alay ediyor bunlar.Yönetim ve hoca tam bir orta oyunu sergiliyorlar akıllarınca.
Tüm bu Trabzonspor gerçekleriyle uyuşmaz transferleri yapmalarının bir başka nedeni de Aralık ayındaki seçimli genel kuruldur.Oraya kadar sağlam gitmek ve bu suretle hem karşılarına rakip çıkmasını engellemek,hem de çıkacak rakipleri takım şampiyonluğa koşarken bunlar çomak sokuyorlar,derin Trabzonspor çetesi  algısını yaratmak peşindeler.Bu stratejinin işe yarayacağı konusunda hiç endişem yok çünkü,bizim taraftarımız gerçekleri duymaktan,görmekten nefret ediyor.Birilerinin hayal satmasına bayılıyoruz,açlığımız gözlerimizi kör etmiş durumda.Olmaz arkadaşım olmaz,bu sistem bizi şampiyon yapmaz,buna müsaade etmezler.Umut tüccarlarının oyunlarına gelmeyin ne olur.Onlar Trabzonsporu arpalık olarak kullanmanın peşindeler,yarın çekip gidecekler ve yine biz bize yıkılan umutlarımızla baş başa kalacağız emin olun,gerçek bu.
Abdüş’ü yuhalayanlara gelince, canları Cehenneme.Bariz hatalar yapan hoca ve onun vazgeçemediği İsmail hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu hocadan bir cacık olmaz,hoca falan değil,bir antrenör gözüyle bakıldığında görünen bu,nokta…
Demem o ki; Türk futbolu yanlış yolda,Trabzonspor da…
Trabzonspor şampiyon olmak istiyorsa derhal İstanbul’a taşınmalı ve sisteme dahil olmalıdır.Yoksa şampiyonluk bu düzen yıkılmadıkça hayalden başka bir şey değildir,herkese sevgiler selamlar…