MHK Başkanı Serdar Tatlı, sen ne kadar da tatlı tatlı kıvırıyorsun öyle. Özrünüz kabahatinizden beter, ama birde çıkmış utanmadan milletin gözüne baka baka yalan konuşuyorsunuz.

Gerekçelere bakar mısınız, yok performansmış da ,yok daha önce de yapmışlarmış da, falan da filan!

Senin ciğerini biliriz ciğerini, tetikçiliğini, eyyamcılığını...

Bir Galatasaray maçını biliriz senin mesela, bırakın topun Trabzonspor kale çizgisini geçmesini, çizgiye bile değmemişken gol vermeni, bu karara uymayan ve yerinde kalan yardımcı hakemi zorla orta sahaya göndermeni de iyi biliriz.

Bu işlerin nasıl yapıldığını, gözlemci ve temsilci raporlarının nasıl yazıldığını, nasıl değiştirildiğini, kimlerin hangi kriterlerle maçlara nasıl atandığını da iyi biliriz.

İçerdeki f tipi yapıyı, kimlerin nasıl görev aldığını, dışarıdan “Şeytani” planlarla yapılan müdahaleleri kısacası tüm olan bitenden  haberdarız.

Sormak isterim…

Var’daki hangi hakem hatalarından dolayı Erkan Özdamar düşük puan almış, yoksa Fb’ye yanlış mı yapmış? Niye atadınız sormazlar mı adama?

Hakem Erkan Özdamar üzerinden diğer hakemlere ayar mı, yoksa gözdağı mı veriyorsunuz?

Biz ne tetikçi, ne eyyamcı hakemler gördük ama, çatır çatır maç almaya devam ettiler. Ofsayt çizgisini eğri çizenlere sesiniz çıktı mı?

Hadi hakemi maç görevinden aldınız diyelim, daha önceki Trabzonspor maçlarında vermiş olduğu yanlı, yanlış ve asla adil olmayan kararlarıyla ağır eleştirilere maruz kalmış ve camiada istenmeyen bir hakemi maça atayarak hangi planı devreye koydunuz? Kimlere hangi  subliminal mesajı  verdiniz öğrenebilir miyiz?

Maçın ardından verip  vermediği kararlardan sonra Ali Palabıyık hakkında ne düşündüğünüzü, nasıl bir tavır alacağınızı çok merak ediyoruz. Böbrek ameliyatı yapılan bir pozisyonda, ya nasılsa atamıyorlar penaltı vermeye gerek yok, nasılsa ayağı kırılmadı diyerek faul ve kartı vermeyerek rakip oyuncuyu ihraç etmeyen maçın orta hakeminden bahsediyorum duyuyor musunuz beni?

Bu tür suistimalleri ortadan kaldırmanın en önemli yolu, istenildiğinde ya da gerektiğinde hakemlerin aralarındaki VAR konuşmalarını kamuoyuyla paylaşmanız olacaktır.

Uzun lafın kısası…

Hikaye anlatıyorsunuz hikaye, konuştukça burnunuz uzuyor ama farkında olamıyorsunuz. Çünkü ne vicdanınız, ne de insanlığınız kalmamış…

Hangi MHK yönetimi gelirse gelsin, maçın hakemi her kim olursa olsun Trabzonspor’un kaderi asla değişmiyor. Haklarımız çiğneniyor, puanlarımız ve şampiyonluklarımız gasp ediliyor ve Merhum Özkan Hocamızın dediği gibi, onurumuz, sevinçlerimiz çalınıyor.

Çalınıyor çalınmasına da bizim yönetimiz nerde, kulübün haklarını kim savunacak? Yoksa sisteme boyun eğmiş, şahsi menfaat ve egoları peşinde kulübü birilerine peşkeş mi çekiyorlar, ha ne dersiniz?

Benim için bu yönetim, icra edip etmedikleriyle Trabzonspor tarihinin en karanlık, en kirli ve en şaibeli yönetimidir.

Demem o ki, son tahlilde…

Ne futbolu yönetenlerin, ne de Trabzonspor  yönetiminin kuyruklu yalanlarına hiç kimse inanmıyor Sayenizde herkesin inandığı bir gerçek var artık; ali menfaatleriniz uğruna Türk futbolunu bitirdiğiniz ve sektörün başındaki baronlara topyekûn  itaat ettiğinizdir.