30 yıl boyunca kimin önüne geldiysek budadı bizi; Mhk’nin tüm kurulları,hakemler,ulusal basın-yayın,Federasyon,sözde 3 büyükler ve geri kalan Anadolu kulüpleri,kısacası alayı..
Peki biz ne yaptık? Ne yapalım,kös kös oturduk işte,koltuklarımız ve menfaatlerimiz uğruna sadece seyrettik yetmez mi? Kimler mi onlar? Ooooo kimler geldi kimler geçti hayatımızdan,sende mi Bürütüs diyebileceğimiz öncelikle siyasiler sonra yöneticiler,başkanlar,futbolcular,gazeteciler,hocalar,Federasyon üyeleri,hepsi en lazım olduklarında üç maymunu oynadılar ve tabirimi bağışlayın Trabzonspor’u resmen sattılar.
Sonra ne mi oldu? Ne olmasını bekliyordunuz? Malum olan biten işte; elimizden kayıp giden şampiyonluklar, kupalar, milyon dolarlar, çiğnenen haklar,mutluluklar,çalınmayan düdükler,verilmeyen penaltılar,lar,lar,larr…
Delirmemek,çığlık atmamak,meydanda yakmamak için zor tutuyorum kendimi. Kim ben! 
Ya sizler?
Ahmet AĞAOĞLU ve yönetim kurulu üyeleri? Daha dün üzerimizden öyle bir geçtiler ki, içimiz acıdı, canımız yandı yine. Bu sayfalardan hakem ve VAR hatalarını gündem yapmanız için çağrıda bulunduk. Çıkın tek tek anlatın dedik. Dedik ama tık yok, biz dediğimizle kaldık hayırdır? Neyi bekliyorsunuz, buradan tren geçmez beyler, boşuna beklemeyin!
Yoksa???
Elimizde kamuoyu oluşturacak öyle bir doneler var ki, bunu bile kullanmayı beceremiyorsunuz. Kırmadan, dökmeden Trabzonspor’un haklarını savunun diyoruz. İş işten geçmeden hamleyi yapın diyoruz. Bizim derdimiz öyle afaki şeyler değil, sadece haklarımız çiğnenmesin, çiğneyenlerin de yanına kar kalmasın istiyoruz o kadar..
Peki öyle olsun.. 
Menfaatleriniz, bitmez tükenmez Bizans oyunlarınız size, hayallerimizle süsleyip gönlümüze taht yaptığımız anlı, şanlı, şerefli Trabzonspor’umuz bize kalsın!
Ama Unutmayın!H
Haramilerin saltanatını yeniden yıkacağız. Güzel günler göreceğiz çocuklar, Güneşli günler. İNANIN!!!