Giresun'un Piraziz ilçesinde iki kardeş arasında yaşanan tartışma, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Esentepe köyünde meydana gelen olayda 63 yaşındaki Aşkın Şahin, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı kardeşi Osman Şahin'e (53) tabancayla ateş etti. Silahla vurulan Osman Şahin olay yerinde yaşamını yitirirken, şüpheli ağabey jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
GİRESUN'DA İKİ KARDEŞ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI
Olay, Giresun'un Piraziz ilçesine bağlı Esentepe köyünde sabah saatlerinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre 63 yaşındaki Aşkın Şahin ile 53 yaşındaki kardeşi Osman Şahin arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı.
İki kardeş arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı saldırıya dönüştü.
İddiaya göre Aşkın Şahin, yanında bulunan tabancayla kardeşi Osman Şahin'e ateş etti.
OSMAN ŞAHİN OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Silah seslerinin duyulmasının ardından çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.
İhbar üzerine Esentepe köyüne jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık görevlileri, silahla vurulan Osman Şahin'in durumunu kontrol etti.
Yapılan ilk incelemede 53 yaşındaki Osman Şahin'in hayatını kaybettiği belirlendi.
Yaşanan olayın ardından jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı.
AĞABEY AŞKIN ŞAHİN GÖZALTINA ALINDI
Kardeşi Osman Şahin'i silahla vurduğu belirtilen Aşkın Şahin, olayın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Şüphelinin olayla ilgili ifadesinin alınması ve tartışmanın çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla çalışma başlatıldı.
Jandarma ekipleri, olayın meydana geldiği bölgede delil toplama ve inceleme faaliyetlerini sürdürdü.
TARTIŞMANIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
Piraziz ilçesinde yaşanan olayın hangi nedenle meydana geldiği henüz netlik kazanmadı.
İki kardeş arasında başlayan tartışmanın büyümesiyle yaşanan silahlı saldırının tüm ayrıntılarının ortaya çıkarılması için soruşturma yürütülüyor.
Şüpheli Aşkın Şahin'in jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.





