• DOLAR 32,50 %-0.04
  • EURO 34,93 %0.13
  • ALTIN 2.419,78 %-0.12
  • BİST100 10.046 %-0.37
  • BITCOIN 58.299 %-3.75
  • ETHERIUM 2.977 %-1.42
15°

Ortahisar Haberleri

Ortahisar haberleri ve güncel Ortahisar gelişmeleri, Ortahisar ile ilgili tüm video, Ortahisar fotoğrafları ve Ortahisar haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


TRABZONSPOR

İYİ Parti Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Adayı belli oldu. Bu isim Veysel Kurtoğlu olurken, Ortahisar seçmeni Veysel Kurtoğlu kimdir sorusuna...

ASAYİŞ

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde feci bir olay yaşandı. Oğlunu tabancayla öldüren baba intihar girişiminde bulundu.

TRABZON GUNDEMI

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, başkenti Kudüs olan bağımsız bir Filistin devletinin kurulması gerektiğini ifade etti.

ASAYİŞ

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde dün akşam saatlerinde yangın paniği yaşandı. Seyir halindeki bir tır çekici yandı.

POLİTİKA

CHP Trabzon üyeleri 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalara Ortahisar ilçesinden başladı. İlk durak Ortahisar Başkanının makamı oldu.

TRABZON GUNDEMI

Trabzon'un Ortahisar ilçesindeki bir sokak direğine asılan ‘derin devlet’ ve ‘cemaat’ temalı ilginç 'evlilik ilanı' görenleri şoke etti.

KÜLTÜR SANAT

Trabzon'da faaliyet gösteren tiyatro toplulukları, 2024 yılı boyunca toplamda 107 oyunu sahneleyecek. İşte sezon açılış tarihi ve detaylar!

ASAYİŞ

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde dün bir kargo şubesine girip çalışanlara yönelik silahlı saldırı gerçekleştiren şahıs tutuklandı.

POLİTİKA

Bir önceki görevinde CHP Trabzon Milletvekili olan Ahmet Kaya, yerel seçimlere Ortahisar'dan girecek. Kaya, Ortahisar için aday adayı oldu.

TRABZON GUNDEMI

Trabzon'un göbeğinde merkez ilçesi Ortahisar'daki bir otelde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale etti.

KÜLTÜR SANAT

Ortahisar ilçesindeki Trabzon Tarih Müzesi, bugünden itibaren 1 hafta boyunca çok anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

TRABZON GUNDEMI

Trabzon haber son dakika: Çoruh EDAŞ duyurusuna göre, önümüzdeki günlerde Trabzon’daki pek çok ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. İşte tarihler