Maç için Trabzon'a gelen  Kevin Campbell Trabzonspor'u yalnız bırakmadı. Trabzonspor'dan buruk şekilde ayrılsa da yaptığı açıklamalarla Trabzonspor'a sevgisini gösterdi. Bu sezon sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Trabzonspor Sturridge'in son dakika sakatlığıyla sağ açıkta Yusuf Sarı stoperlerde ise rotasyon yaparak Fernandes ve Campi ile başladı. 

Maça etkili başlayan taraf Krasnodar olurken oyunun devamında Sosa, Yusuf, Abdülkadir ve Nwakaeme ile etkili akınlar gerçekleştiren Trabzonspor ilk yarıda gole yaklaşan taraf oldu. Ünal Karaman ile birlikte organize hücumlar geliştiren bir takım oldu Trabzonspor. Sosa hem savunmada hem hücumda ilk yarıda Trabzonspor'u bir maestro şefi gibi yönetti. Krasnodar ilk yarıda Trabzonspor'un kontrolünde geçen oyunda kontra ataklarla gol aradı. Sörloth yanında yardımcı bir golcü olmadığında yalnız kalıyordu. İlk yarıda da öyle oldu.

İkinci yarıda Trabzonspor'un sol kanadından gelişen atakta Nwakaeme ve Novak'ın hatasında Trabzonspor basit ve kötü bir gol yedi. Golü yedikten sonra ilk yarıdaki etkili organize ataklar yerini şuursuz ataklara bıraktı. Topa sahip olmakta zorlanan  ve rakipten top kapmakta da zorlanan bir Trabzonspor izledik. Sosa dışında ikinci yarıda Yusuf Sarı ile etkili olan Trabzonspor gole yaklaşsa da golü bulamadı. Fernandes oyuna girdikten sonra oyunda etkili olan Krasnodar Ari oyuna girdikten sonra da Trabzonspor karşısında net gol pozisyonları elde etti. Dakikalar geçtikçe yedekte oyuna sokabileceği fazla seçeneği olmayan Ünal Karaman Avdidaj ve Ahmet'i oyuna alsa da golü bulamadı. Maçın sonlarına doğru ikinci golü bulan taraf Krasnodar olunca Trabzonspor uzun bir aradan sonra gol atamadığı bir maç oynadı. Hakem çok kötü bir yönetim gösterdi. Faul olması gereken birçok pozisyonu es geçti.

Trabzonspor'da maçın en iyisi Sosa'ydı.