İstenmeyen gebelikler en güvenilir bir biçimde sadece kürtaj yapan en kaliteli özel jinekoloji klinik merkezi üzerinden sonlandırılabilir. Yılların deneyimlerine sahip olan doktor klinik merkezinden bu özel tedavi şeklini garantili olarak alabilirsiniz.

İstenmeyen hamileliklerde anne karnındaki bebeğin mutlaka sağlıklı tedaviler üzerinden alınması gerekir. Aksi takdirde hem bebek hem de anne sağlığı riske girmesi söz konusudur. Kürtajlar bu kapsamda beklentileri kusursuz bir şekilde karşılar.

Kürtaj Nedir?

Kürtajlar istenmeyen hamilelik, illegal olarak yapılan gebeliklerde, düşük riski olması durumunda ve rahim sağlığının korunması amacıyla uygulanır. Bu gibi tedaviler bugün daha konforlu ameliyathane üzerinden uygulanır. Bu nedenle kürtajlarda herhangi ağrılar hissedilmez.

Kürtaj Hangi Durumlarda Yapılır?

Kürtajlar yukarıdaki durumlarda yapılabilir. Bu gibi tedaviler sonrasında dikkat edilmesi gerekenler söz konusudur. Kürtajlardan öncesi ve sonrasında da hastaların mutlaka dikkat etmesi gereken birçok hususlar da söz konusudur.

Kürtaj Öncesi Hastanın Dikkat Etmesi Ve Yapması Gerekenler

Kürtajlardan öncesinde mutlaka hastanın en azından 6 saatlik kaliteli uyku alması,tıbbi ilaç kullanımına ara vermesi gerekir. Bu kapsamda işlemin daha başarılı bir şekilde yapılmasına destek olunabilir.

Kürtaj Sonrası Neler Yapılmalı, Nelere Dikkat Edilmeli?

Kürtaj sonrasında da dikkat edilmesi gerekenler arasında en iyi ortamdan uygulamanın yapılması ve deneyimli doktor tarafından kürtaj uygulanmasıdır. İşlemden hemen sonrasında ev işleri yapılmamalıdır. Kürtajlardan sonrasındaki ilk 3 gün boyunca hastalar mutlaka ev rahatlığında istirahat etmelidir.

Kürtaj Fiyatları

Kürtajların fiyatları bugün daha indirimli olarak sunulur. Bu kapsamda kürtajlar bugün 81 ilimiz üzerinden daha çok tercih ediliyor.

Kızlık Zarı Nedir? Anatomik Yapısı Nasıldır?

Kızlık zarları ince ve soğan kabuğuna benzer dizayna sahiptir. Bu nedenle vajinal bölgenin en hassas bölümüdür. Kızlık zarları kolayca yırtılabiliyor. Bu nedenle de tedavisi bugün daha pratik bir şekilde yapılır.

Kızlık Zarı Muayenesi Neden Yapılır?

Kızlık zarlarının muayenesi fiziksel anlamda yapılır. Kızlık zarının gerçek anlamda yırtılıp yırtılmadığı bu muayene neticesinde kesin olarak anlaşılır. Bu nedenle kızlık zarı dikimi gibi kürtajlar da geniş sebepler doğrultusunda uygulanır.

Kızlık Zarı Dikimi Yöntemleri

Kızlık zarları dikiminde birçok tıbbi yöntemler uygulanabilir. Cerrahi müdahale,iple zarın dikilmesi birinci sırada yer alır.

Kızlık Zarı Dikimi Mümkün Mü?

Kızlık zarlarının dikimi bugün mümkündür. Fakat hastalar talepleri doğrultusunda kalıcı ya da geçici olarak kızlık zarını diktirebiliyor. Kızlık zarlarının dikim süreleri ayrıca bugün daha kısadır. Çünkü uygulama bugün daha kaliteli tıbbi ekipmanlar üzerinden gerçekleştiriliyor. Böylece hastaların zaman kaybı yaşanması söz konusu değildir.

Labioplasti Neden Uygulanır?

Labioplastiler daha çok iç dudakların yeniden kusursuz bir şekilde şekillendirilmesi amacıyla uygulanır. Bu özel tedavi biçimi beklentileri kusursuz bir şekilde karşılar. Bu nedenle labioplastiler geçmişten günümüze dek gizlilik içerisinde uygulanıyor. Bu uygulama direk olarak cerrahi müdahale üzerinden gerçekleştiriliyor.

Labioplasti Kimlere Uygulanabilir?

Labioplastiler daha çok iç dudaklarında büzülme,sarkma olan hastalara uygulanabilir. Bu uygulama süreci sorunun büyüklüğüne göre farklılık gösterir. Labioplastiler de direk olarak kadın hastalıkları ya da jinekoloji servislerinden uygulanır. Bunun haricinde labioplasti tedavileri de söz konusudur.

En İyi Labioplasti Tekniği Nedir?

En gözde labioplastinin tekniği parsiyel rezeksiyon uygulamasıdır. Bu uygulama üzerinden labioplastiler problemsiz ve daha seri bir şekilde uygulanabiliyor.

Labioplasti Ameliyatı Fiyatları

Labioplastilerin ameliyat fiyatları düşük olması hastaların mali yönden avantajlı kalması açısından son derece önemlidir. Bu nedenle ameliyatınızı sadece en kaliteli doktordan yaptırmanızda fayda vardır. Uygulama direk olarak alt ve iç iç vajinal dudakların daha estetikli kalması açısından uygulanır. Fakat birçok tıbbi ameliyatlarda olduğu gibi labioplastiler ameliyatı sonrasında da yeniden iç dudaklarda estetik sorunu hasıl olabiliyor. Bu durumunda ikinci bir ameliyat uygulanabiliyor.