Süper Lig'de çıktığı son 3 maçı kazanamayan Galatasaray, 12. haftanın açılışında Fatih Karagümrük'e Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk olacak. Galatasaray'ın bu maçta olası puan kaybı ihtimalinin Okan Buruk ile yol ayrımına sebep olacağı konuşuluyor. Galatsaray Süper Lig'de 18 puanla 8.sırada bulunuyor. Kragümrük ise 12 puanla 12.sırada bulunuyor.

Galatasaray, Süper Lig'in geride kalan bölümünde oynadığı 10 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Karagümrük ise söz konusu  maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 

Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı Sacha Boey ve Abdülkerim Bardakcı, VavaCars Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek. PFDK dün açıkladığı kararlarda Abdülkerim Bardakçı'ya 2 maç ceza vermişti. Bu cezayla beraber Abdülkerim, Karagümrük ve Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

Zorlu mücadele öncesinde Galatasaray'da iki oyuncu ceza sınırında bulunuyor. Kerem Aktürkoğlu ve Fernando Muslera bu mücadelede sarı kart görmeleri durumunda Sarı Kırmızılıların sahasında oynayacağı Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

FATİH KARAGÜMRÜK GALATASARAY MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

Karagümrük: Viviano, Biraschi, Dresevic, Caulker, Caner, Shukurov, Jimmy, Nicholas, Kouassi, Borini, Frei

Galatasaray: Muslera, Dubois, Nelsson, Emin, Kazımcan, Torreira, Oliveira, Rashic, Mertens, Kerem, Icardi