İyi geceler sevgili Trabzonspor sevdalıları öncelikle bu geceki galibiyet hepimize armağan olsun diyerek bu maçın analizine başlıyorum.

Evet maç öncesi çıkarılan kadro biraz endişe vericiydi açıkçası Kamil Ahmet Çörekçi ‘ye verilen görev biraz ürküttü hepimizi o yüzden ilk önce Kamil Ahmet’ten başlamak istiyorum. Bu gece belki çok güçlü değildi ama çok azimliydi inandı ve görevini yerine getirdi bence Abdülkadir’in yokluğunda formayı kaptığını düşünüyorum.

Kalecimiz Uğurcan Çakır her geçen gün kalesinde devleşiyor ve Recep Onur Kıvrak'ın geçmişini görüyorum kelebek misali kurtarışlar yapıyor lakin bir eksiği var hatalı çıkışlara biraz dikkat etmeli. Pereira'ya gelelim ona diyecek birşey bulamıyorum çocuk kaç yaşına gelmiş ama bir nebze durmak yok kötü oynadığı maçlarda da takımı ateşlemesi yetiyor bu akşam Beşiktaş maçında da görevini iyi yaptı. Hüseyin Türkmen son haftalarda yedek kulübesinde kalmasına rağmen küsmeden çalışarak yine formayı kaptı ve bu gece Burak Yılmaz’a nefes aldırmadı. Macit Husseini ben artık ona Sürmeneli diyorum çocuk bir takıma bu kadar mı bağlanır bu gece Sosa'ya diklenen Caner ve Burak'a ayarı verdi vallahi ama futbolu konusuna gelince bu çocuk Trabzonspor'da çok top oynar bence Novak evet benim takımda en beğendiğim oyuncuların başında geliyor. Trabzonspor futbol tarihinde belkide sol beke gelen en iyi oyunculardan birisi bu gece oda görevini yerine getirdi ve biran önce onunla da yeni kontrat yapmamız gerekiyor.

Abdülkadir Parmak bu akşam biraz durgundu ama yine de elinden geleni yaptı bazı bölümlerde yanlız kalması onu hata yapmasına sebep olsada inancı ve azmi kafi geliyor bu Akşam’da öyle oldu. Obi mikel bu adam aslında kaliteli kumaş derler ya hani Hint kumaşı işte Obi Mikel'de öyle bir futbolcu ilk haftalar ailesinin sıkıntıları onada yansıdı ve futbola kendini veremedi ama iki haftadır Obi Mikel'de bir hareketlilik var bu gece Beşiktaş orta alanını bayağı rahatsız etti yani bence elinden geleni yaptı. Ve Kaptan Sosa arkadaş sen nasıl bir oyuncusun arkadaş o frikikte topun başına geçti ve arkadaşıma dedim ki bu sefer atacak ama uşak iki tane attı ve bence bu gecenin yıldızı olmayı hak etti.

Nwakaeme bu Akşam’ın kaderini bence bay beyin belirledi. Bir oyuncunun aklında kırk tilki dolaşır mı harika bir oyuncu Nwakaeme ben onun kötü oynadığı günlerde bile hakkıdır biraz dinlensin diyorum bu akşam Beşiktaş defansını adeta çılgına çevirdi bir ara Beşiktaşlı oyuncular birbirlerine çarpar oldular ve güzel futbolunu estetik bir gollede süslemiş oldu ve Sörloht bence bu çocuk Rodagella'dan çok daha iyi ve dürüst bir oyuncu evet iki hafta saç baş yoldurdu ama bu akşam farkettinizmi bilmiyorum ama bir defans’ ta bir ortasaha’da bir kanattaydı Sörloht ve çokta pres yaptı ve oda bu hırsının karşılığında güzel bir golle maça katkı sağladı.

Gelelim sonuca bazen sadece sabretmek gerekir bizler sabretmemiz gerekenleri yalnız bırakmayalım lütfen Ünal Karaman belki teknik direktörlük konusunda fazla başarısı yok ama gerçek bir Trabzonsporlu sadece bu özelliği biraz sabretmeye yetmez mi hemde bu kadar sakatlıklara rağmen herkese hayırlı geceler diliyorum Canlar