Sevgili okurlarımız öncelikle şampiyonluğumuz ve süper kupamız tekrardan hayırlı olsun diyerek sizleri selamlamak isterim hasretle beklediğimiz şampiyonluğu bu yıl doya doya yaşayarak kutlamanın sevincini yaşarken taraftarımızı canı gönülden kutlamak istiyorum.

Bu yıl taraftarımız kulübünü hiçbir kulvarda yalnız bırakmayarak çok önemli rekorlara imza attırdılar. Belki de Trabzonspor tarihinde hiç satılmayan forma satışı yaparak kulübe büyük bir katkı sağladı neredeyse 300 bine yakın forma satışı gerçekleştirildi.

Taraftarımız bununla da kalmayarak ilk defa kombine satışında kapalı gişeye ulaştı hatta şampiyonlar ligi maçı olan Kopenhag maçı biletleri 45 saniyede tüketerek bambaşka bir rekora da ulaştı Trabzonspor...

Daha yeni başladık sevgili okurlarımız süper lig tarihinde şampiyonluk maçına 85 bin taraftarla çıkan ilk takım unvanını da almış oldu bunu belki ilk defa ben yazıyorum ama Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Trabzonspor’un oynadığı şampiyonluk maçında bu rekor kırıldı.

Birde bunun bir önceki haftası Trabzon’da da 42 bin taraftara oynadı kulübümüz.

Totalde bir hafta içinde kulübümüz 130 bin taraftarı ile şampiyonluk kupası kaldırdı.

Şimdi diyeceksiniz ki bitti... Yok daha yeni başladık Türk futbol tarihinde ilk defa 350 bin taraftar ile kutlama yapan unvanına da sahip Trabzonspor taraftarı İstanbul Yenikapı miting alanında Gurbetçi Gençler’in önderliğinde bir araya gelen binlerce bordo mavi sevdalısı tüm dünyada büyük ses getirdi hatta Trabzon meydandaki kutlamalar Twitter üzerinde 3 milyar izlenme alarak Türkiye rekoru kırıldı.

Rekorlar saymakla bitmiyor ülkemizde ilk defa bir kulübün şampiyonluğu 81 ilde kutlandı. Herkesin malumu İstanbul kulüplerinin şampiyonluk kutlamaları Trabzon şehrinde hiçbir zaman kutlanmamıştır bu yüzdendir ki 81 ilde kutlama yapan taraftar unvanı da Trabzonspor taraftarına aittir. Hee şunu da gururla söyleyeyim ülkenin dört bir yanı bordo mavi bayraklarla donatıldı kafamızı nereye çevirsek Trabzonspor bayrağı neyse rekorlara devam edelim isterseniz dünya ülkelerinde kutlama rekoru da Trabzonspor taraftarına geçtiğini biliyor muydunuz Almanya, Hollanda, Fransa, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri, Belçika, Rusya, Pakistan, Norveç, Bulgaristan, Kosova, Bosna Hersek, Kuzey Makedonya ve benim sayamadığım birçok ülkede kutlamalar yapılarak rakipleri büyük hayal kırıklığına sebep oldu neden mi uzun aradan sonra şampiyon olan Trabzonspor’un taraftar kaybettiğini zannedenler bu sezon maalesef rezil oldu.

Şimdi gelelim yönetimimize, hocalarımıza ve oyuncularımıza hepsini alınlarından öpüyorum taraftarımız adına mükemmel bir yönetim ve sistem ile adeta harikalar yarattılar takımı öyle bir işlediler ki her kulvarda dimdik ayakta durdular hatta öyle iftiralar atıldı, öyle saldırılar yapıldı ki kulübe hiç birine kulak asmadan taraftarı motive ederek bu kutlu yolda başarıya ulaştırdılar takımı

Son olarak şunu da eklemek istiyorum sevgili taraftarlarımız ülkemizin 100. Yılında şampiyonluk en çok Trabzonsporumuza yakışacak inanıyorum ki takımımız bu yılda şampiyon olacak aman kurban olayım küsmeden, darılmadan, birbirimizi kırmadan takımımıza tıpkı geçen sezondaki gibi destek olalım yazımı da sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.