Merhaba sevgili okuyucularımız dün gece Trabzonspor Galatasaray arasında bir tiyatro vardı ve başrolde Ümit Öztürk vardı.

Dün gece futbol adına güzel şeyler izlemek için herkes bu maça yönelmişti evet çoğu kesim Galatasaray’ın galip geleceğini düşünüyordu çünkü Trabzonspor'da ciddi 5 as oyuncusu sakattı ve kadro kurmakta zorlanıyordu ama sonuç böyle olmadı. Maçı Galatasaray değil hakem Ümit Öztürk kazandı.

Maçın ilk skandal olayı Diagne'nin penaltı pozisyonuydu hakem olmayan penaltıyı verdi ve Trabzonsporlu oyuncular itiraz ediyor hakem var'a bakacam diyor ama gitmeye gerek duymadan penaltı atışını kullandırıyor ve maçın sonucuna etkileyecek en önemli hatayı yaptı.

Sonrasında ise Diagne hakemi aldatmaya yönelik kendini ceza sahası içinde kendini yere atıyor ve sarı kartı bulunan oyuncuya ikinci sarı kartı veremiyor. Devamında Rodagella'ya hakemin gözü önünde çelme takıyor ve yine kart vermeye korkuyor hakem Ümit Öztürk

Sahada japon bir arkadaş vardı Nakatomo diye maşallah maç boyunca hakeme küfür etti ve hepsine hakem şahit olmasına rağmen yine kart veremedi. Hemen Fenerbahçe maçında Soldado aynı küfürü etmişti ve direk kırmızı kart görmüştü.

Tiyatro'ya kendimizi öyle kaptırdık ki maçta Trabzonspor'un net penaltısına bile hayır dedi Ümit bey Var'a gitti sadece baktı ve geri gelip devam kararı verdi. Trabzonspor son 30 dakika'da rakibe baskı yapsada aradığı gölü bir türlü bulamayınca maçın sonucu maalesef Trabzonspor'un Galatasaray'a pardon hakem Ümit Öztürk'e 3 – 1 yenilmiş oldu.

Aslında Türk Telekom'da skandallar sadece stad içinde yaşanmadı. Maça gelen binlerce Trabzonspor Taraftarının bulunduğu bölümün ısıtıcıları kapatılarak Trabzonsporlu minik taraftarların hasta olmasına sebebiyet verdi. O ısıtıcıları kapatarak neyi amaçladılar bilemiyorum ama bunun Trabzonuda olduğunu hatırlatmak isterim.

Son olarak 27000 Trabzonspor Taraftarının yediği cezayı hatırlayalım bu kadar ağır karara imza atan TFF bakalım dün gece koro halinde küfür eden Galatasaray taraftarına aynı cezayı verecek mi? Ben inanmıyorum ama yine dile getireyim dedim.

Sonuç mu sonuç ortada her sene Trabzonspor'un hakkı yeniyor ama buna hiç birimiz dur diyemiyoruz. Dört bakan , onlarca Milletvekili, yüzlerce belediye başkanı, binlerce iş adamı, milyonlarca STK'sı bulunan Trabzon camiası birlik olup Trabzon'un Onuru Trabzonspor'a sahip çıkamıyoruz.

O Yüzden Lanet Olsun Bu Düzene