Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde, aralarında bir yaş bulunan iki kardeş 3 gün arayla aynı pencereden atlayarak ağır yaralandı. Olay, Ziyagökalp Mahallesi Emekçi Sokak’taki 5 katlı binanın 4’üncü katında meydana geldi.

18 yaşındaki T.Ö., henüz bilinmeyen bir nedenle evlerinin penceresinden atladı. Sağlık ekipleri tarafından Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılan genç kızın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Olaydan 3 gün sonra, 17 yaşındaki kardeşi S.Ö. de aynı pencereden atladı. Yaralı genç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ablasının tedavi gördüğü hastaneye götürüldü.

Adana’da Dereye Atılan Hayvan Kalıntıları Tepki Çekti
Adana’da Dereye Atılan Hayvan Kalıntıları Tepki Çekti
İçeriği Görüntüle

Her iki kardeşin de durumlarının kritik olduğu, tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Polis ekipleri olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

20251119Aw582745