2 haftalık milli aradan sonra Arabam.com Konyaspor sahasında Ümraniyespor'u ağırlamaya hazırlanıyor. Sezona tarihi bir başlangıç yapan Anadolu temsilcisi çıktığı ilk altı maçta gol dahi yemedi. Konyaspor 7 haftalık süreçte 4 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet alarak 14 puanla kendisine 5.sırada yer buldu. İlk mağlubiyetini ve kalesinde gördüğü ilk golleri ligin 7.haftasındaki Galatasaray maçında gören Arabam.com Konyaspor, yeniden çıkışa geçmek istiyor. 

KONYASPOR'DA 3 ÖNEMLİ EKSİK

Yarın 17:00'da oynanacak olan klritik maç öncesinde Anadolu temsilcisinde önemli eksikler bulunuyor. Galatasaray maçında kırmızı kart gören İbrahic Sehic cezası sebebiyle bu önmeli mücadelede forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlığı devam eden Endri Cekici ve bebeği olduğu için özel izin alarak ülkesine dönen Zymer Bytyqi yarın oynanacak olan kritik Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek.

Öte yandan kart sınırında bulunan Francisco Calvo bu mücadelede kart görmesi durumunda gelecek hafta deplasmanda oynanacak olan Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

KONYASPOR YUVASINA KAVUŞUYOR

Arabam.com Konyaspor uzun bir arada sonra Konya'da kendi evinde taraftarının önüne çıkmaya hazırlanıyor. Konya Medaş stadyumunda düzenlenen İslami Oyunlar açılış töreni sebebiyle stadın zemini bir hayli bozulmuştu. O günden beri iç saha maçlarını Eskişehir'de oynayan Anadolu ekibi, stadyumun zemin yenileme çalışmalarının sona ermesiyle birlikte sahasına dönüyor.