Kusursuz Alyans Nasıl Seçilir

Mükemmel alyans bulmak kolay bir iş değildir. Binlerce model arasından zevkinize uygun olanı bulmalısınız ve aynı zamanda yüzük elinizde rahat olmalıdır. Bir Alyans da aradığınız her şeyi Ronaff Pırlanta ‘da bulabilirsiniz işte bir alyans seçerken bazı ipuçları.

Alyans Nedir?

Alyans nedir sorusunun cevabı ile alyans hakkında tüm detayları içeren yazımıza başlayalım. Kelimenin tam anlamıyla "ittifak" anlamına gelen evlilik yüzüğü, bir çiftin birbirine bağlanacağına dair sözü sembolize eder.

Alyans Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Bir alyans nasıl seçilir siz ve müstakbel eşinizin uzun yıllar takacağı bir alyans seçerken ortak zevklerinize uygun modeller aramalısınız. Bu nedenle çiftlerin alyanslarının kadın ve erkek için ayrı versiyonları yardımınıza koşabilir. Burada devreye Ronaff Pırlanta giriyor. Bünyesinde barındırdığı birçok alyans seçeneği ile hayalinizdeki alyansa sahip olabilirsiniz

Genel olarak alyans takımları gelin adayları için çok taşlı ve tasarımlı yüzükler, damat adayları için taşsız sade modellerden oluşmaktadır. Uyumlu ama farklılaşan alyanslar, damatlık ve gelinlikte bulunan uyumu, alyansınıza da aktarmanıza olanak tanır.

Hem kullanımı kolay hem de şık bir alyans seçerken öncelikle yüzüğün malzemesine ve rengine karar verin. Çalışmak, uyumak, spor yapmak gibi hayatınızın her alanında uzun yıllar takacağınız alyansınızın parmağınızdaki kan dolaşımını engelleyecek kadar sıkı olmamasına ama aynı zamanda çok dar değil parmaklarından düşmemeli. Yüzüğün parmağınıza değen iç yüzeyi sizi rahatsız edecek bir desene sahipse parmağınızı tahriş edebilir. Ek olarak, bu tür düzensizliklere ve çok fazla taşa sahip modeller, ellerinizi her yıkadığınızda kaçınılmaz olarak sabun köpüğü biriktirir. Bu nedenle olabildiğince sade ve sade bir model seçmeniz günlük işlerinizi kolaylaştıracaktır.

14 Ayar Alyans

14 ayar altın alyansınızın modelini kolayca seçebilirsiniz. Altın bu ayarda sert olduğu için çizilmelere ve eğilmeye karşı çok dayanıklıdır.

18 Ayar Alyans

18 ayar altın alyans modeli de oldukça sağlamdır.

22 Ayar Alyans

22 ayar alyans alırken bu modellerin oldukça esnek olduğunu bilmelisiniz. Parmak boyutunuz değişirse değiştirmek kolaydır.

24 Ayar Alyans

Öte yandan 24 ayar pırlantalı alyanslar, saf altın oldukları ve çok yumuşak bir dokuya sahip oldukları için nadiren alyans olarak yapılır. Bu nedenle piyasadaki 24 ayar alyansların çoğunun 24 ayar yüzük olmadığını lütfen unutmayın.

Parmağa Göre Alyans Seçimi Nasıl Yapılır?

Ronaff Pırlanta ‘da size uygun alyans seçimi yapmadan önce elinize tam olarak yakışıp yakışmadığını değerlendirmelisiniz. Çünkü her yüzük her ele uymaz.

Kısa Parmaklara Nasıl Yüzük Yakışır?

Küçük eller, yüzüğün parmakta orantılı durmasını sağlayan ince profilli, sade ve zarif bir alyans için uzanmalıdır.

İnce Parmaklılara Nasıl Alyans Yakışır?

Aynı şey ince elleri olan insanlar için de geçerlidir. Örneğin, daha küçük eller için bir alyans arıyorsanız, klasik ince alyans gibi pırlanta ile zarif bir şekilde süslenmiş ince altın alyans seçebilirsiniz.

Kalın Parmaklara Nasıl Alyans Yakışır?

Elleri büyük olan yeni evliler daha kalın, daha cesur modelleri daha ince alyanslara tercih edebilirler.

Editör: Özge Özkan