Trabzonspor’da kendisini çok iyi hissettiğini ifade eden Bordo – Mavili oyuncu, Türk halkı ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

Fransa’da yayın yapan Footmercato’ya konuşan Mendy, “Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Türk halkı çok sıcakkanlı. Taraftarlar beni takdir ediyor ve bu da bana daha fazla motivasyon sağlıyor” dedi.

Başakşehir Trabzonspor Maçının Hakemi Belli Oldu Başakşehir Trabzonspor Maçının Hakemi Belli Oldu

DAHA FAZLA KİŞİLİK VE KARAKTERLE OYNAMAM…

Mendy, sözlerine “Her zaman agresif olmadım” itirafı ile de devam ederek, “Teknik olarak rahat bir oyuncu oldğum için her zaman eleştirildim.

Ancak pozisyonuma göre yeterince agresif değildim. Artık çok daha fazla kişilik ve karakterle oynamam, daha fazla düello, daha fazla top kazanmamı ve daha fazla konsantre olmamı sağladı.

Tüm bular tesadüflerin sonucu değildir. Kulübün içinde ve dışında çok çalışıyorum. Performansımı göz önüne aldığımızda meyvesini veren bir rutini uygulamaya koyduğumuzu görüyoruz” dedi.

VİDEO ANALİSTİ BİLE VAR

Çalışma alışkanlıklarını büyük ölçüde değiştirdiğini ifade eden Mendy, “Çalışma alışkanlıklarımı büyük ölçüde değiştirdim. Angers’ta çalışmaya başladığım kişisel ve fiziksel bir antrenörle performans yapısı kurdum. Sahada daha iyi performans sergilememe ve kamuoyunda görünmeyen hazırlıklarıma yardımcı olması için kişisel bir şefim de var. Ayrıca performanslarımı incelemek ve dikkatle analiz ederek bana gönderen bir video analistim de var.

TRABZONSPOR’UN TESİSLERİ, FRANSA’NIN EN İYİLERİ İLE AYNI

Kulübümüzde bu noktada fazlasıyla profesyonel bir yapıya sahip. Gerçekleştirmek istediğimiz her şey var. Tesisler gerçekten modern. Fransa’nın en iyilerinin kıskanacak, hiçbir eksiğimiz yok” dedi.